DOLAR 32,3787 0.16%
EURO 34,9637 -0.34%
ALTIN 2.324,200,22
BITCOIN 2259752-0,63%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sayan’dan Sağlık Bakanı Koca’ya Teşekkür

Başkan Sayan’dan Sağlık Bakanı Koca’ya Teşekkür

ABONE OL
12:04 | 23 Ekim 2019 12:04
Başkan Sayan’dan Sağlık Bakanı Koca’ya Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Ağrı”da dün gece ilk ANJİYO  gerçekleştirildi

Ağrı’da,sağlık alanında yıllardır büyük bir eksiliği olan ve kangrene dönen  ANJİYO Ünitesi’nin, iki  gün önce son hazırlıkları Siyami Ersek Hastanesi Başhekimi hemşehrimiz Sayın Prof.Dr. Cevdet Koçoğulları ve ekibi tarafından  tamamlanarak hizmete girmesi, Ağrı halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı, inşallah artık hastalarımız yollarda ölmeyecekler diye sevinçlerini dile getirirken emeği geçen herkese dualar ediyorlar.

Anjiyo Ünitesi dün gece ilk hastasına hizmet verdi

Başkan Sayan’ın göreve geldikten sonra büyük uğraşlar verdiği ve Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca ile yürüttükleri yoğun çalışmalar sonucunda, Ağrı Devlet Hastanesinde dün gece itibari ile hizmete giren  ve ilk başarılı uygulamanın ardından, ANJİYO Ünitesi ile ilgili haberi,duygu ve düşüncelerini, teşekkürlerini ifade eden mesajı kendi sosyal medya hesabı üzerinden şu sözleri ile paylaşan Başkan Sayan’a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Siyami Ersek Hastanesi Başhekimi hemşehrimiz Sayın Prof.Dr. Cevdet Koçoğulları’na Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’e bizlerde Ağrı halkı adına teşekkür ediyoruz…. İyi ki varsın SAVCI SAYAN

Savcı Sayan: Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca

An itibari hastanemizde sizin büyük çabalarınızla kurulan anjio ünitemizde ilk anjiografi işlemi başarı ile tamamlandı. Emekleriniz ve destekleriniz için size minnettarız. Ağrı halkına hayırlı uğurlu olsun. Doktor arkadaşların eline sağlık. Ayrıca anjiyo ekibinin eğitiminde büyük destekleri olan. Siyami Ersek Hastanesi Başhekimi hemşehrimiz Sayın Prof.Dr. Cevdet Koçoğulları’na ve ünitenin hızla kurulması için çaba sarf eden Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil Eldemir’e Ağrılılar adına teşekkür ederiz.

Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca An itibari hastanemizde sizin büyük çabalarınızla kurulan anjio ünitemizde ilk…

Gepostet von SAVCI SAYAN am Dienstag, 22. Oktober 2019

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.