DOLAR 32,5266 -0.09%
EURO 34,9256 0.06%
ALTIN 2.432,140,10
BITCOIN 21820081,04%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Sayan’dan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a Destek

Başkan Sayan’dan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a Destek

ABONE OL
14:12 | 27 Nisan 2020 14:12
Başkan Sayan’dan, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’dan Diyanet İşleri Başkanı Ali  Erbaş’a  Destek

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın,  Ramazan’ın ilk Cuma günü verdiği hutbede” tüm kötülük ve salgın hastalıkların eşcinsellikten kaynaklandığını” ifade eden sözlerine  Ankara ve İzmir Barolarının Başkan Erbaş’a karşı yaptıkları kabul edilemez açıklamalara karşı  tepkiler gelmeye devam ediyor.

Erbaş hutbede;

“Ey insanlar. İslam, zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir bunun hikmeti. Yılda yüz binlerce insan gayrimeşru ve nikahsız hayatın İslami literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu HIV virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim” ifadelerini kullanmıştı. bu hutbeden sonra Erbaş’a,  Ankara ve İzmir Barolarından gösterilen  tepkilere karşı Erbaş’a sosyal medya da verilen destek çığ gibi  büyümeye devam ediyor.

Bir destek de Ağrı Belediye  Başkanı Savcı Sayan’dan geldi, Sayan sosyal medya hesabından paylaştığı destek mesajında şu ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.