DOLAR 32,3258 0.23%
EURO 35,0801 -0.15%
ALTIN 2.282,000,21
BITCOIN 22887881,74%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Başkan Sayan’a, STK, Kurum ve Kuruluşlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Sayan’a, STK, Kurum ve Kuruluşlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

ABONE OL
22:52 | 22 Mayıs 2019 22:52
Başkan Sayan’a, STK, Kurum ve Kuruluşlardan Hayırlı Olsun Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın, bugün yapılan hayırlı olsun ziyaretleri ile makamı doldu taştı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN’a ilk hayırlı olsun ziyareti ATSO Başkanı Saim ALPASLAN ve yönetim kurulu üyelerinden geldi, yaptıkları ziyarette konuşan ATSO Başkanı Saim Alpaslan;Sizi tebrik ediyor, yeni görevinizde üstün başarılar diliyoruz. Ekibinizle birlikte Ağrı’ya katma değer katacağınıza yürekten inanıyoruz ve Ağrımız’a değer katacak her türlü projelerde, birlikte hareket edebileceklerini vurguladı.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette iyi dilek ve temennilerde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Saim ALPASLAN ilgi alaka ve misafir perverliğinden dolayı Belediye Başkanı Savcı SAYAN bey’e teşekkürlerini ilettiler.

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve beraberindeki heyet, Başkan  Savcı Sayan’ı ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bir diğer ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Süleyman Gümüşer ve beraberindeki heyetten geldi, Başkanımız Savcı Sayan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Savcı Sayan’a bir ziyaret te Trabzon’dan gelen muhtarlardan gerçekleşti,Başkan Sayan’a hayırlı olsun dileklerini ileten muhtarlar, ziyaretlerini hatıra fotoğrafı ile sonlandırdılar.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir ve beraberindeki heyet Başkan Sayan’a bir ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler, ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafları ile sonlandırıldı.

Başkan Savcı Sayan’ı ziyaret eden mahalle muhtarlarımızı makamında kabul eden Başkan Sayan onların sorunları dinledi.

Başkan Sayan’a günün son ziyareti, Kadın Kolları Başkanı Dilan Özmen Özgün ve beraberindeki heyet ile gerçekleşti,Başkan Sayan’a Kur’an-ı Kerim hediye eden Başkan Dilan Özmen Özgün ve beraberindeki heyet günün  anısına hatıra fotoğrafları çektirerek ziyareti sonlandırdılar.

    

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.