DOLAR 32,3518 0.3%
EURO 35,1294 -0.06%
ALTIN 2.307,711,34
BITCOIN 22886123,32%
Ağrı

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sayan: Onların Sevinci, Bizim Sevincimiz Olmalı

Başkan Sayan: Onların Sevinci, Bizim Sevincimiz Olmalı

ABONE OL
16:43 | 04 Ağustos 2019 16:43
Başkan Sayan: Onların Sevinci, Bizim Sevincimiz Olmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı, gönül adamı Savcı Sayan, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yardıma muhtaç çocuklar için bir çağrıda bulundu.

Başkan Sayan, bayramlar tüm inananlar için çok kıymetli ve manevi değeri çok yüksek günlerdir, bayramlarda çocukları sevindirmek, özellikle yardıma muhtaç, yetim ve  öksüzleri  sevindirmek, onların yüzünü bir nebzede olsa güldürmek, biz inananların en büyük vazifesi olmalı.

Bir çocuk gülerse, hepimizin yüzü güler, onların minik yüreklerini  sevinçle doldurmak,sevinçlerine sevinç katmak için bu bayram da hayırseverler tarafında belediyemizin marketine yardım akışını başlatan, çeşitli giysiler gönderen hayırseverlerin bu değerli armağanları inşallah ihtiyaç sahibi yavrularımıza iletilecektir.

Haydi yardıma muhtaç yavrularımızın yüzlerini güldürelim, onlara gerçek manada bayram sevinci yaşatmak bizim elimizde, onun  için tüm hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz, yardımlarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun, çocuklarımız ve Ağrı’lılar adına teşekkürler ediyorum, minik kalpler sizleri unutmayacaktır. herkese şimdidien hayırlı bayramlar diliyorum, dedi…

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.