DOLAR 32,3711 0.16%
EURO 34,9777 -0.28%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 22769010,24%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savcı Sayan’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Savcı Sayan’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

ABONE OL
13:46 | 03 Aralık 2020 13:46
Başkan Savcı Sayan’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

SAYAN, yayımladığı mesajında şu ifadelerine yer verdi: Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen  bu önemli gün, engelli insanları anlayabilmek açısından oldukça büyük öneme sahip. Çünkü gündelik hayatta karşılaştıkları sorunlar sadece engellilerin değil, hepimizin sorunudur bu hususta toplumsal  farkındalığın artması  gerekmektedir.

Engelli kardeşlerimizin yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. İnsanların engelli olmaları çeşitli faktörlere bağlı olarak ortaya çıkan bir sonuç olmakla birlikte, engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür.

Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır.

Şu husus  asla unutulmamalıdır; engelli olmanın bir tercih ya da isteyerek ulaşılan bir netice olmadığıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığımızın artacağı, sevgiyle kucaklaşacağımız nice günlerimizin olması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.