Başkan Savcı Sayan Cumhuriyet Bayramında Çocuklarla Kütüphane Açılışı Yaptı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’nın Gümüşyazı Köyü İlkokulunda ,Yarını Aydınlat Derneğinin okula kurduğu kütüphaneyi çocuklarla birlikte açarak onların sevincine ortak oldu.
Kütüphane açılışı sonrası minik öğrencilerle sohbet ederek, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.
Başkan Sayan okula kurdukları kütüphane için ,Yarını Aydınlat Derneği’ne teşekkür ederken, çocuklarımız geleceğimizin mimarları, inşallah her biri iyi tahsiller yaparak geleceklerini en iyi mevkilerde yaşayacaklarına inanıyorum…Bizlerin göz nuru yavrularımızın geleceği için elimizden gelenin en iyisini yaparak, onlara parlak bir gelecek hazırlamak zorundayız, her biri daha işlenmemiş birer cevher, aileleri ve eğitimcilerimiz ile onları geleceğe hazırlamak boynumuzun borcu dedi.Başkan Sayan çocuklara ve gençlere verdiği önemi burada bir kez daha gözler önüne serdi.
29 Ekim Cumhuriyet bayramını Gümüşyazı köyü ilkokulunda miniklerimizle birlikte kutladık. Yarını Aydınlat Derneğinin okula kurduğu kütüphaneyi açtık. Kardeşlerimize hayırlı olsun… Çocukların sevinci görülmeye değerdi… pic.twitter.com/S5ckqil79O
— Savcı Sayan 🇹🇷 (@SavciSayan) October 29, 2019