DOLAR 32,5817 0.32%
EURO 34,8340 0.21%
ALTIN 2.507,750,95
BITCOIN 20974431,82%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savcı Sayan; Ağrılı Çocuklar Selçuk Baytaktar’a Rakip

Başkan Savcı Sayan; Ağrılı Çocuklar Selçuk Baytaktar’a Rakip

ABONE OL
22:13 | 14 Kasım 2019 22:13
Başkan Savcı Sayan; Ağrılı Çocuklar Selçuk Baytaktar’a Rakip
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Belediye Birliği Encümen Toplantısı için Ağrı’da bulunan  TBB Genel Başkanı Fatma Şahin, toplantı sonrasında Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve beraberindeki heyet ile birlikte BİLSEM Okulunda  KODLAĞRI  Eğitimi alan çocukları ziyaret ettiler.

Başkan Savcı Sayan,  çocukların yaptığı robotları görünce hayranlığını gizlemeyen Şahin’e, bu çocuklar Selçuk Bayraktar’a rakip dedi.

Sayan; Önceleri terörle anılan Ağrı, Valimiz Sayın Süleyman Elban’ın değerli projesi olan, 120 bin öğrencinin eğitim aldığı”KODLAĞRI” ile anılan bir şehre dönüştü derken gözleri mutlulukla parlıyordu.

Ağrılı çocuklar Selçuk Baytaktar’a rakip

Çocukların yaptığı yazılımları inceleyen Başkan Sayan ve Başkan Fatma Şahin, çocukların uçaklarla ilgili yaptığı yazılımı görünce, Başkan  Sayan; belki Selçuk Baytaktar buraya bir el atar, bu çocuklar”Selçuk Bayraktar’a rakip diyerek  Selçuk Bayraktar’a seslendi

Başkan Savcı Sayan’ın basına yaptığı açıklamada; 250 çocuğun eğitim aldı bu atölyelerde bilimi öğreniyorlar, geleceklerini tasarlıyorlar, Ağrı’da artık eline silah almış gençler çıkmıyor, eline bilgisayar almış, yazılım konusunda tecrübeli insanlar çıkıyor.Buradan huzurunuza Vali beye, ekibine teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bu anlamda daha da çok yoğunlaştırırsa Ağrı uçacak. Ağrı Türkiye’nin Silikon Vadisi dedi.

Çocuklardan yaptıkları tasarımlarla ilgili bilgiler alan Şahin, çocukları ayrı ayrı tebrik ederek başarılar diledi ve  maşallah,sizlere güveniyorum çocuklar dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.