DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8075 0.19%
ALTIN 2.488,140,16
BITCOIN 21173523,62%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Savcı Sayan, Ağrı için tarih yazdı

Başkan Savcı Sayan, Ağrı için tarih yazdı

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Başkan Savcı Sayan, Ağrı için tarih yazdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyasi arena zor ve kaygan bir zemindir, eğer iyiysen, eğer gerektiği gibi hizmet veriyorsan, seviliyorsan, yaptığın işte tavizin yoksa, dostundan çok düşmanın olur.
Yaptığın işler sabote edilir, hakkında yalan yanlış söylemler türetilir, projelerinin yalancı sahipleri çoğalır, yani;seni al aşağıya etmek için ellerinden ne gelirse yapmaya çalışanlar boş durmaz.Hizmet düşmanları;  iyi, güzel şeyleri sevmezler, vatandaşlarda onları sevmez.

İyi de onlar sevmiyor diye ilimize hizmet gelmeyecek mi? Tabi ki gelecek, hem de bugüne kadar olmadığı şekilde, en güzel ve en iyi şekliyle gelecek ve gelmeye de başladı.

Ağrı’nın makus tarihi onunla değişiyor

Biz buradan, Ağrı’nın kaderinin değişeceğini 5 Aralık 2018 de söylemiştik, Başkan Savcı Sayan, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından aday gösterildiğinde, pek çok kişi bize inanmadı, daha Başkanımız ilimize gelmeden itirazlar başlamıştı, şimdi o itiraz edenlerin pek çoğu başkanımıza inanarak onu desteklemeye başladılar, farkı onlarda gördüler, anladılar. Başkan Sayan, hangi kuruma gitse kendisine kapılar arkasına kadar açılıyor, elinde tüm kapıları açacak bir anahtar var, azim var, cesaret var, çalışkanlık var…Bir başkanda daha ne olsun ki? İline sahip çıkan, hizmet aşkıyla işine sarılan ve devamlı  doğru projeler  üreten ve uygulaya koyan bir yeteneğe sahip.

Ağrı il olduğu günden bugüne kadar, bu projelerin hangisini gördü, hangisinin hayalini kurdu, bu projeler bizler için ulaşılmaz denilen uzaklıktaydılar, çünkü geçmişte ilimiz için değil proje üretmek, burada huzuru dahi sağlayamadılar.

Gelelim bugüne, Başkanımız Savcı Sayan dişini tırnağına takmış bir şekilde, gerçekten zaman mefhumu olmadan çalışıyor (nereden mi biliyorum? Kendisini çok yakın takip ediyor ve tanıyorum)

Bakın bugün Ağrımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle,ekibiyle birlikte Çevre ve Şehir
Bakanı Sayın Murat Kurum geldiler.

Cumhurbaşkanımız seçim sürecinde ”Başkan Sayan’a arkandayım, git, Ağrı’yı doğunun parlayan yıldızı yap, bana öyle gel, ne istiyorsan desteği ben vereceğim” dediği zaman pek çok kişi, yapmaz, yapamaz, olmaz diye aleyhine propagandalar yaptılar inanmadılar.
Ama ” O” tüm söylenenlere kulaklarını tıkadı ve önünde işine baktı, çünkü Ağrı bir enkaz yığını, modern köy görünümlü, şehirden çok bir köyü andıran durumdaydı. ”O” yapacağım bana destek verin dedi, herkesin elini taşın altına koymasını istedi.

Ona inananlarla yola çıktı ve bugün Ağrı için gerçekten bir tarih yazdı

Ağrı’nın kalkınması, modernleşmesi  için sunduğu projeleri, Sayın Bakanımız Kurum tarafında büyük bir hayranlıkla kabul edildi ve projeleri yerinde inceleyerek tam destekle arkanızdayız, Ağrı’yı bölgenin ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız, Ağrı’da yatırımlarla yaşam kalitesi yükselecektir dedi.

2020 yılı Ağrı için şaha kalkmanın bir başlangıcı olacaktır, 200 milyonluk yatırımlarla, Ağrı daha yaşanır,daha modern ve kalkınmış, yaşam kalitesi yükselmiş bir il olma yolunda hızla ilerleyecek.

Her proje bir diğerinden değerli, yıllardır imar planı olmayan ilimizin imar planı çıktı, Taşlıçay projesine hayran kalan Bakan Kurum, buranın hızla bitirilip vatandaşın hizmetine sunulması için gerekenler yapılsın derken Başkanımızı kutladı. Ahırların nakil projesi Türkiye’de bir ilk ve Ağrı’nın yüzünü güldürecek projelerden biri olduğunu bugün bir kez daha bakanımızın ağzından duyduk.

Murat Nehri projesiyle Ağrının kazanacağı Millet Vadisi  ilimizi simgeleyecek güzellikte bir yatırım olacak, 2020 Mart’ta temeli atılacak.

İşte başkan, işte hizmet

Başkanın ilimizdeki ulaşım sorununu çözmesi için getirdiği yeni halk otobüsleri, ucuz ve kaliteli ekmek üretecek ekmek fabrikasının hizmete girmesi, ihtiyaç sahiplerine bedava ekmek dağıtılacak olması bunlar Ağrı’nın yüzünü güldürecektir.Daha yolun çok başında olmamıza rağmen Ağrılı hemşehrilerimiz  gelecek güzel günler için sabırsızlanıyorlar, haksız da değiller, yıllardır pek çok hizmetin hasretini çektik ama hizmet için de sabır lazım değerli dostlar…Başkanımız var gücüyle çalışıyor, bizde kendisine destek verelim, güzellikleri hep birlikte yaşayacağız inşallah, görünen güzellikler uzak değil.

Başkan Sayan’ın projelerini beğenmeyenler, yapamaz diyenler acaba şimdi ne diyecekler, işte Başkan işte hizmet!
Başkan Sayan’ın adını tarih altın harflerle yazacak buna kalben inanıyorum, bugüne kadar Ağrı böyle güzel ve değerli projelerin altına imza atmadı, bırakın imza atmayı, kimse Ağrı’yı bu kadar önemseyip değer vermedi, Ağrı’ya hizmet için geldim, Ağrı’nın ve sizin hizmetkarınızım diyen değerli, cesur ve çalışkan bir başkanımız var, Ağrı çok şanslı, Türkiye’de Ağrı’nın haritada yerini bilmeyenler, Başkan Savcı Sayan’la Ağrımızı kıskanmaya başladılar…Değerli dostlar Ağrı doğunun ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak inşallah, Başkan Sayan Ağrı’nın yüzünü güldürecek…

Buradan bir kez daha, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a  ve bu projelerde emeği geçen, yanımızda olan herkese  Ağrı halkı ve kendi adıma teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum..

Sağlıcakla kalın değerli dostlar, güzel günlere inşallah…

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.