DOLAR 35,5726 0.4%
EURO 36,5590 -0.15%
ALTIN 3.093,650,02
BITCOIN 36466854.20176%
Ağrı
-5°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Orhan Tatlı, 3500 gıda kolisinin Ağrılılara ulaştırılmasına vesile oldu!

Başkan Orhan Tatlı, 3500 gıda kolisinin Ağrılılara ulaştırılmasına vesile oldu!

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı ve beraberindeki heyet, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'e makamında ziyaret gerçekleştirdi. Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, "Bir Sınıf Bir Koli" projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerin katkılarıyla toplanan 3500 gıda kolisinin Kızılay Gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılulaştırılmasına vesile oldu.

ABONE OL
11:22 | 13 Mayıs 2024 11:22
Başkan Orhan Tatlı, 3500 gıda kolisinin Ağrılılara ulaştırılmasına vesile oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı ve beraberindeki heyet, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e makamında ziyaret gerçekleştirdi. Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, “Bir Sınıf Bir Koli” projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerin katkılarıyla toplanan 3500 gıda kolisinin Kızılay Gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılulaştırılmasına vesile oldu.

Ağrı ilimizde 4. kez düzenlenen “Bir Sınıf Bir Koli” projesi, birçok ile örnek oldu ve diğer illerde de uygulamaya konulmaya başlandı. Ziyaret programına Kızılay Ağrı Şube Yönetim Kurulu Üyesi Miraç Faruk Tanrıverdi ve Genç Kızılay Gönüllüleri de katıldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek yaptığı açıklamada, Kızılay ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaparak, “Bir Sınıf Bir Koli” projesinin anlamlı bir proje olduğunu ve bu projenin her yıl daha da büyüdüğünü ifade etti. Kökrek, projeye katılan tüm öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı ise, “Bir Sınıf Bir Koli” projesinin, Ağrı’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştırmanın yanı sıra, öğrencilerde ve öğretmenlerde yardımlaşma ve paylaşma bilincini de geliştirdiğini belirtti. Tatlı, projeye gösterilen ilgiden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Bir Sınıf Bir Koli” projesi, Kızılay’ın Ağrı’da gerçekleştirdiği önemli yardım faaliyetlerinden biri olarak öne çıkıyor. Proje sayesinde her yıl binlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı ulaştırılıyor ve aynı zamanda öğrencilerde yardımlaşma ve paylaşma bilinci geliştiriliyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ