DOLAR 32,3161 0.2%
EURO 35,1395 0.02%
ALTIN 2.288,300,49
BITCOIN 22900762,40%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, Ağrı’da öğrencileri hediyelerle ziyaret etti

Bakan Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, Ağrı’da öğrencileri hediyelerle ziyaret etti

ABONE OL
21:25 | 13 Ekim 2021 21:25
Bakan Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, Ağrı’da öğrencileri hediyelerle ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Ağrı’da öğrenci ve ailelerini ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in eşi Nebahat Özer, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Ağrı’da öğrenci ve ailelerini ziyaret etti. Nebahat Özer’e ziyaretlerinde Ağrı Valisi Osman Varol’un eşi Funda Varol da eşlik etti.

 

Nebahat Özer, programı kapsamında ilk olarak özel eğitim uygulama okulunu ziyaret etti. Özer, özel eğitim uygulama okulunda el sanatları ve yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

 

Daha sonra Kardelen Anaokulunu ziyaret eden Özer, Vali Varol’un eşi Funda Varol ile birlikte öğrencilerle bir araya gelerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

 

Nebahat Özer, okul ziyaretinin ardından evde eğitim hizmeti alan İMKB Gazi Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Eylül Yıldırım’a konuk oldu. Öğrencinin annesi ve öğretmenleri ile sohbet eden Özer, öğrencinin durumu, ailenin ihtiyaç ve talepleri konusunda bilgi aldı. Eylül Yıldırım’la sohbet ederken Eylül’ün bilgisayar isteğini geri çevirmeyen Özer, kendisine bilgisayar hediye etti.

 

Özer, daha sonra Kültür Kongre Merkezi’nde; Ağrı ve ilçe halk eğitimi merkezleri bünyesinde açılan ebru, keçe, heykel, halı, resim, takı/tasarım, cam/çini, giyim, kuaförlük, flografi ve diğer el sanatları alanında yapılan ürünlerin sergilendiği sergiyi gezdi.

 

Serginin ardından Nebahat Özer ve Vali Osman Varol’un eşi Funda Varol ile birlikte evde eğitim hizmeti alan 15 Nisan İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Hiranur Yasak’ı ziyaret etti. Öğrencinin annesi ve öğretmenleri ile sohbet eden Özer, öğrencinin durumu, ailenin ihtiyaç ve talepleri konusunda bilgi alarak çeşitli hediyeler verdi.

 

Bakan Özer’in eşi Nebahat Özer ve Vali Osman Varol’un eşi Funda Varol’a ziyaretlerinde Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın eşi Gülşah Sayan da eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.