DOLAR 32,4345 0.06%
EURO 34,4523 -0.15%
ALTIN 2.487,330,18
BITCOIN 2025085-3,94%
Ağrı
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan KOCA:, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz.”

Bakan KOCA:, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz.”

ABONE OL
18:13 | 29 Mayıs 2021 18:13
Bakan KOCA:, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı normalleşme çağrısı sonrası il sağlık müdürleri harekete geçerek kampanyaya destek vermeye başladı.

Sağlık Bakanlığınca Kovid-19 ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için televizyonlarda gösterilmek üzere “Kolları sıvıyoruz.” sloganıyla kamu spotları hazırlandı.

Bakan Koca normalleşme için mesajı verdi!

Peş peşe açıklamalar Bakan Koca, Twitter’dan kampanya için hazırlanan kamu spotunu, “Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz.” mesajıyla paylaştı.

İL SAĞLIK MÜDÜRLERİ HAREKETE GEÇTİ

Bunun ardından il sağlık müdürleri de sosyal medya hesaplarından, aşılamanın önemini vurguladıkları mesajlarını paylaşıp kampanyaya destek verdi. İl sağlık müdürleri, yaptıkları paylaşımlarda mevkidaşlarına da çağrıda bulundu.

Kampanyaya katılan Balıkesir İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, paylaşımında, normalleşmeye dönebilmek amacıyla “kolları sıvadıkları” mesajını verdi. Keskin, mesajında “Edirne siz de kolları sıvadınız mı?” diye sordu.

Bunun üzerine Edirne İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım, paylaşımında, hedeflerinin en kısa sürede aşılamaları gerçekleştirmek olduğuna işaret etti. Yıldırım, “Edirne olarak Sağlık Bakanımızın mesajını aldık. Eski normallere dönebilmek için biz de kolları sıvadık. Hedefimiz vaka sayılarının azaldığı Edirne’mizde Bakanlığımızca belirlenen yaş ve risk gruplarını en kısa zamanda aşılamak.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.