DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1081 -0.01%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2275147-0,40%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Çavuşoğlu,Siz İsteyin Biz Yapacağız!

Bakan Çavuşoğlu,Siz İsteyin Biz Yapacağız!

ABONE OL
13:25 | 12 Mart 2019 13:25
Bakan Çavuşoğlu,Siz İsteyin Biz Yapacağız!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI -Bugün  vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Eski Milletvekili Cemal Kaya, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın vatandaşlarımızla sohbet ettiler.

Savcı Sayan’a tam destek verdiklerini her projesinin arkasında olduklarını, ifade eden  Dışişleri Bakanı Cavuşoğlu bugün burada sizlere birlikte toplandık, Ağrı’ya nasıl daha güzel bir yere getirebiliriz, Ağrı ve sizler için neler yapabiliriz, sizlerin sorun ve sıkıntıları nelerdir bunları konuşacağız,  Ağrı’mızı hep beraber hak ettiği yere getireceğiz inşallah, Ağrı’da yaşayan vatandaşlarımız, Türkiye’nin her yerinde yaşayan vatandaşlarımız gibi hizmetin en iyisine layık.

Sizlerde bu ülkenin birinci sınıf insanları, vatandaşlarısınız o yüzden hepimizin görevi size hizmet etmek.
Devlet olarak Ağrı’mıza  14 Katrilyondan daha fazla kaynak aktararak hizmet ettik.

Vatandaşlarımız Hastanemizde doktor eksiği var dediler hemen doktor tayin ettik, önümüzdeki haftadan itibaren göreve başlayacaklar.

Ağrı’ya ambulanslar alınıyor, yollar yapılıyor, her türlü hizmet yapılıyor ama Ağrı 2014 den sonra yerel hizmetler, belediyecilik hizmetleri bakımından  geri kaldı, neden böyle oldu sizce? bir kişiyi seçtiniz geldi size hizmet edeceğim dedi de neden böyle oldu?

Neden biliyormusunuz? Bu başkan kaç defa Ağrı’ya gelmiştir? Devletin gönderdiği paralar, sizin vergi olaraka verdiğiniz paralar nerelere gitti?
Ya cebine girdi ya da teröre gitti!(bir vatandaş; kendileri yediler. Bakan Çavuşoğlu ama teröristlerle beraber yediler)

Bir buçuk senedir vali kayyumluk ta, hizmet geliyor mu evet geliyor, Ankara her yere hak ettiği parayı gönderiyor, bu parayı şehre harcamak başkanın elinde valimiz çok güzel şeyler yaptı,az önce buraya gelirken, köprülü kavşaktan,battı çıktı dan geçtik, köprülü kavşak çok güzel olmuş, millet bahçesini gördüm pırıl pırıl, Devletimiz ayrıca valiliğe de para gönderiyor,valiliğin inşa ettiği bu Tekstil Kentte şuan 5 bin kişi çalışıyor,ilave yatırımlarla 4 bin kişi daha çalışacak.

Ağrı’da en büyük sıkıntımız işsizlik, belediyelerin de istihdam yaratacak projeler
yaratması lazım, o paraları cebe indirmeyecekler,dağlara göndermeyecekler,
burada vatandaşa iş,ekmek,aş ve hizmet olarak kullanacaklar o parayı.
İşte o işi yapacak kişi burada huzurlarınızda; Savcı SAYAN!
İnşallah 31 Mart seçimlerinden sonra Sayın Kayyum Valimiz Savcı Sayan kardeşimize belediye başkanlığını devredecek,
Savcı sayan kardeşimizde çok güzel projeler hazırlamış Ağrı sevdalısı bir kardeşimiz,
Ankara’da ulaşamayacağı bir mevki makam yoktur,başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, açamayacağı bir kapı yoktur ve yanında da biz varız,dostları arkadaşları ve Devletin bakanları olarak  biz varız yanında bunu söylemeye geldik, Savcı Sayan’ın yanında biz varız, yakında Sayın Cumhurbaşkanımızda sizinle beraber olacak
25 Mart’ta inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız da gelecek,hizmetlerimizin ne olduğunu ve ne olacağını söyleyecek SAVCI SAYAN’ın yanında ve arkasında olduğunu vurgulayacak tüm adaylarımız gibi.
Savcı Sayan hepimizin sevdiği güvendiği bir arkadaşımız,Türkiye sevdalısıdır, Ağrı sevdalısıdır o nedenle Ankarayı bıraktı buraya geldi.
Memleketin evladı, Savcı Sayan işbaşına geldiği zaman Ağrı’yı ihya edecek, yollarıyla, turizmiyle, istihdam yaratacak, gençlerimizin çalışabileceği, kadınlarımızın, çocuklarımızın huzur içinde yaşayabileceği kalkınmış bir Ağrı olacak.-Ağrı

Sizler isteyeceksiniz biz yapacağız….

Gepostet von SAVCI SAYAN am Dienstag, 5. März 2019

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.