DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2081212-1,76%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ayhan İnanlı’dan OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’a Ziyaret

Ayhan İnanlı’dan OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’a Ziyaret

ABONE OL
19:57 | 19 Mayıs 2022 19:57
Ayhan İnanlı’dan OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İli Kalkınma Vakfı Başkanı olarak görevini icra eden Ayhan İnanlı, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a ziyarette bulundu.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, yıllarca Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda bürokratlık görevini icra etmiş, Ağrı siyasetini yakından takip eden ve ona yön veren Ağrı sevdalısı Ayhan İnanlı’yı makamında misafir etti.

Nihat Aydın’ın, Ağrı’nın yetiştirmiş olduğu önemli şahsiyetlerden biri olduğunu ifade ettiği İnanlı, siyasette aktif kimliği olan ve Ağrı’ya hizmetlerin gelebilmesi için var gücüyle çaba sarf ederek Ağrılıların gönlünde önemli bir yere sahip olmuştur. Ağrı İli Kalkınma Vakfı Başkanlığı görevini 4 yıldır icra eden Ayhan İnanlı, şehrin sorunları ile dertlenen ve şehrin gelişimi için önemli çalışmalar içinde bulunan değerli bir Ağrı sevdalısıdır.

Bugün OGC Genel Başkanı Nihat Aydın’ı makamında ziyaret eden Ağrı İli Kalkınma Vakfı Başkanı Sayın Ayhan İnanlı’ya hem Ağrı için yaptığı çalışmalardan ötürü hem de ziyaretinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Özel Haber: Gözde Kuzucu

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.