DOLAR 32,5314 0.21%
EURO 34,8960 0.35%
ALTIN 2.475,790,57
BITCOIN 1999373-3,83%
Ağrı
18°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

ATSO Başkanı Saim Alpaslan’dan Teşekkür Mesajı

ATSO Başkanı Saim Alpaslan’dan Teşekkür Mesajı

ABONE OL
16:45 | 21 Ekim 2022 16:45
ATSO Başkanı Saim Alpaslan’dan Teşekkür Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak seçilen Saim Alpaslan, bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Alpaslan’ın yayınladığı mesajda, “16.10.2022 tarihinde Tam bir festival havasında geçen Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde üyelerimizin teveccühü ile yeniden Yönetim kurulu Başkanlığına seçildiğim için bizi destekleyen ve desteklemeyen her tacirimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Patnos, Diyadin, Tutak, Eleşkirt, Taşlıçay ve Hamur ilçelerimizden Ağrı’ya gelen, oy kullanmak için saatlerce sıra bekleyen, tüm tacirlerimize teşekkür ediyorum.

Seçimlerde tüm tacirlerimizin daha rahat bir ortamda oy kullanmaları için özverili çalışmalarından dolayı Oda Personellerimize teşekkür ederim.

Seçim günü güvenliğimiz için görev başında bulunan güvenlik görevlilerine ve bizleri yakından takip edip bizleri tacirlerimizle buluşturan Basın mensuplarına teşekkür ederim.

Ağrı halkı şunu bilmeli ki Kırmızı listedeki isimlerde, Yeşil listedeki isimlerde bizim hemşehrilerimiz. Seçim sürecinde bir rekabet duygusu oluşsa da, bu memleketin her bireyinin bizim yanımızda büyük bir kıymeti var. Listelerde aday olan tüm arkadaşlara da bu vesile ile teşekkür ediyorum.

Bu süreçte gerek Yanımızda bulunan ,gerek Telefon ile arayan ve Gerekse de sosyal medya üzerinden iletişim kurup bizlere başarı ve tebrik mesajlarını gönderen tüm Hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım” ifadeleri yer aldı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.