DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2066877-0,41%
Ağrı
19°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASTOP  Başkanı Aydın; Ağrı artık eski Ağrı olmayacaktır

ASTOP Başkanı Aydın; Ağrı artık eski Ağrı olmayacaktır

ABONE OL
22:39 | 20 Temmuz 2019 22:39
ASTOP  Başkanı Aydın; Ağrı artık eski Ağrı olmayacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Avukat Mehmet Salih AYDIN  duygu ve düşüncelerini şu sözleri ile ifade etti.

AYDIN; ASTOP 2. ci dönem seçim sonuçlarının ilimize hayırlı olmasını diliyorum, bu vesile ile öncelikle az önce konuşmasını yapan, demokratik olgunluğu gösteren, seçim süresince, nezakettinden kişiliğinden hiç taviz vermeyen Cevdet Taşdemir Ağbime ve  bu seçim bana bir abi kazandırdı hacı Akın Ağbime çok teşekkür ediyorum.

Biz yola çıkarken şunu söylemiştik, bu seçimin kaybedeni olmayacaktır, bu seçimin kazananı var olacaktır, çünkü Ağrı noktasında dertlenen, Ağrı için düşünen ve Ağrı’nın hak ettiği noktaya gelmesi noktasında çırpınan insanların buluştuğu bir platformdur.

Bu gönüllülük esasına dayanan bir platformudur, burda bize kimse maaş vermiyor,kimse bize bir makam mevki de vermiyor ama Ağrı halkı artık birşeylerin değiştiğini ifade ediyor.,

Siz bugün bu salonda 55 adet Stk’yı biraraya toplayabiliyorsanız, 16 tane istişare kurulu
biraraya getirebiliyorsanız, 330 u aşkın kendi alanında uzman Ağrılıyı şu salona toplayıp en az  bir 100 ü aşkında Ağrılıyı burada sadece Ağrı ortak paydasında buluşturabiliyorsanız
Ağrı’da artık çok şeyler değişmiştir.

Ağrı artık eski Ağrı olmayacaktır,artık hissetmesi gereken yada ders alması gereken herkes
gereken dersleri alacaktır arkadaşlar.

ASTOP Ağrı’nın her alanında eğitiminde, sağlığında hangi noktasına bakasanız bakın orda hazır olacaktır ve her türlü toplumsal olayına müdahale edecektir.

Bakın artık Ağrı’nın sesi olmaya geldik, ASTOP’U Ağrı’nın her alanında görmeye devam edeceksiniz, Niçin? Çünkü Ağrı’da toplumsal bilinç ve örgütlenme yapısı daha düne kadar çok zayıftı ama artık çok şeyler değişti, inanıyoruz şu güçbirliğiyle platformumuzda olmayan STK’larıda platformumuza dahil edilmesi suretiyle ve yine Ağrı’da bulunan ikinci platformunda yapacağı hertürlü olumlu davranışlarda, olumlu faliyetlerinde yanında olacağımıza ifade etmek suretiyle biz Ağrı halkının sesi olacağız, bugün bu demokrasi şölenine katılan ve bizleri yalnız bırakmayan, bu çıktığımız yola inanan tüm dostlarımıza, tüm arkadaşlarımıza, kucak dolusu sevgiler gönderiyorum, sağolun, varolun, eksik olmayın saygılar sunuyorum, dedi.

Özel haber:Gönül Özkılıç

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.