DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2070522-2,41%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASKON AĞRI ŞUBESİNDEN “1 KAN 3 CAN“ KAMPANYASI

ASKON AĞRI ŞUBESİNDEN “1 KAN 3 CAN“ KAMPANYASI

ABONE OL
14:51 | 18 Ağustos 2020 14:51
ASKON AĞRI ŞUBESİNDEN “1 KAN 3 CAN“ KAMPANYASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ASKON Ağrı İl Teşkilatının başlattığı kan bağışı kampanyasına Ağrı ve ilçelerinden çok sayıda iş adamı katılım sağladı.
Anadolu Aslanları İş Adamları ASKON Ağrı Şubesi, stokları azalan Kızılay’a destek olmak ve kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “1 Kan 3 Can“ kampanyasını başlattı. Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Kan Alma Biriminde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda Ağrılı iş adamı katıldı.
Derneğin resmi sosyal medya hesaplarından kampanyaya destek olunması amacıyla yapılan paylaşımlarla bir araya gelen kalabalık iş adamı grubu ‘1 Kan 3 Can’ kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundu.

Kan bağışı etkinliğinin ardından ASKON Ağrı İş Adamları Derneği İl Başkanı Melikşah Kökser’in başkanlığında iş teşkilatlanması ve faaliyetleri konulu istişare toplantısı yapıldı.
Konu ile ilgili bilgi veren ASKON Ağrı İl Başkanı Melikşah Kökser, “ASKON genel merkez ve Kızılay arasında yapılan protokol ile başlatılan proje ile tüm ASKON il teşkilatları tüm üyeleriyle birlikte

Kızılay’a kan bağışladı. Kan bağışı etkinliğinin ardından ASKON Ağrı İş Adamları Derneği İl merkezi ve İlçelerinden üyelerin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin kuruluş amacı ve yapılanması hakkında bilgilendirme konuşmaları yapıldı.“ Dedi.

Kan bağışı etkinliğinin ardından yapılan toplantıda konuşma yapan ASKON Ağrı İş Adamları İl Başkanı Kökser, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneğinin ülkenin sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarına katkı sağlamak amacıyla 1998 yılında kurulan 6 bin sanayici üyesi olan 20 milyar dolara yakın ihracatı olan ve bir milyona yakın istihdam sağlayan ulusal ve uluslararası bir dernek olduğunu dile getirdi. Aynı amaçlar ile Ağrı’da da bir şube açtıklarını ifade eden Kökser, programın devamında dernek olarak yapılan ve yapılması planlanan projeleri değerlendirip Ağrı’da ihtiyaç duyulan çalışma ve dayanışma prensibinden bahsederek, konu ile ilgili katılımcı iş adamlarının fikirlerini dinledi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.