DOLAR 32,3418 0.19%
EURO 35,0976 -0.27%
ALTIN 2.238,59-0,20
BITCOIN 2067115-5,53%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASKF’den Ağrı Jandarma Komutanlığına Tebrik Ziyareti

ASKF’den Ağrı Jandarma Komutanlığına Tebrik Ziyareti

ABONE OL
21:15 | 14 Haziran 2021 21:15
ASKF’den Ağrı Jandarma Komutanlığına Tebrik Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile Daskef Başkanı Kenan Çetin (Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu), Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Ağrı Jandarma Alay komutanlığını ziyaret ettiler.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Askf Başkan Yardımcısı Mehmet Halim Yakut, Genel Sekreteri Özkan Aslan ile Daskef Başkanı Kenan Çetin, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Ağrı Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen’i ziyaret ederek, Jandarma Teşkilatının 182. Yıl dönümünü kutladılar.

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN ÖZVERİLİ ÇALIŞILIYOR

Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden bu yana halkın huzuru, devletin bekası, milletin birlik ve beraberliği için özveri ile görev yaptığını söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, “Jandarma Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, yarınlarından emin olarak yaşamasını sağlama görevini başarıyla yerine getirmektedir. Halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, yurdumuzun iç ve dış tehditlerden korunması için çalışmakta, özellikle terör unsurlarına karşı verdiği mücadeleyi başarıyla sürdürmektedir.” dedi.

Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Kenan Çetin ise Jandarma Teşkilatına kazasız, belasız nice yıllar temenni etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ağrı Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen’e hatıra plaketi takdim edildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.