DOLAR 32,5869 0.32%
EURO 34,7303 -0.19%
ALTIN 2.525,031,65
BITCOIN 1960551-1,91%
Ağrı
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aras Edaş’ta koltuk değişti!

Aras Edaş’ta koltuk değişti!

ABONE OL
19:05 | 13 Nisan 2023 19:05
Aras Edaş’ta koltuk değişti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş Ağrı İl Koordinatörü Halil İbrahim Gök’ün emekliliğinin ardından yerine Müşteri Teknik Hizmetler Koordinatörü Metin Ofluoğlu atandı.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş’nin 2016 yılından bu yana Ağrı İl Koordinatörlüğü görevini sürdüren Halil İbrahim Gök’ün emekliliğe ayrılmasından sonra boşalan koltuğa şirketin deneyimli isimlerinden olan Genel Müdürlük bünyesinde Müşteri Teknik Hizmetler Koordinatörlüğü görevini yürüten Metin Ofluoğlu atandı.

Aras Elektrik Ağrı İl Koordinatörlüğü’nde yaşanan bayrak değişiminde, bölgenin en fazla yatırım yapılan illerinden biri olan Ağrı’da görev almaktan mutlu olduğunu belirten Metin Ofluoğlu, “Sayın Gök’ün Ağrı’ya çok büyük hizmetleri oldu. Biz de o yapılan hizmetleri daha da ileri taşımak için çalışacağız. Güçlü personel kadromuz müşteri memnuniyeti odaklı misyonumuz ile yolculuğumuza bayrağı devralarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş ise “Ağrı, devirden (2013-Özelleşmeden) bu yana 800 Milyon TL’ye yaklaşan yatırımıyla, sorumluluk alanımızdaki yatırım sıralamasında en yüksek 2. il şebeke altyapısında, enerji nakil hatlarında, aydınlatma çalışmalarında, arıza giderme sürelerinde, kaçak tüketim oranında ve diğer birçok konuda sürekli iyileştirmeler sağlayan Ağrı, teknolojiyi yakından takip ederek her geçen yıl arıza giderme sürelerini de büyük oranda düşürdü. Şimdilerde 1 saatin altına inen kesinti süresinde, devirden itibaren %600’lük gibi ciddi bir oranda iyileştirme yakaladı. Kesintisiz ve kaliteli enerji hizmeti sunma misyonu ile çıktığımız bu yolda başarılı projelerimizle güvenilirliği ve iş hacmimizi artırarak şirketimize değer katmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

PLC projesi hakkında da açıklamalar yapan Genel Müdür Akbaş, “Kaçak tüketim oranında da yürütülen birçok proje ile başarıyı yakalayan şehirde, kaçak oranını daha da aşağı seviyelere indirmeyi hedefliyoruz. Pilot bölge olarak belirlenen Ağrı Doğubayazıt ve Patnos’ta öncelikli devreye alınan elektrik hatları üzerinden haberleşmeyi sağlayan akıllı sayaçlar ile uzaktan okuma yapabiliyoruz. Dış müdahalelere tamamen kapalı olarak montajı yapılan akıllı sayaçlar elektrik tüketimi üzerine herhangi bir değişikliğe izin vermeden yalnızca sistemde kullanılan elektriğin faturalandırılmasına imkan sağlamaktadır.

Sayaçlara dış müdahalenin engellenmesi amacıyla direklere alınması faturaların yüksek gelmesine neden olduğuna dair yanlış bir algı olabiliyor ancak tüm okuma faaliyetleri ulusal tarife temelinde yapıldığından asla iddia edildiği şekilde fiyat artışı yaşanması söz konusu değildir.” diye ekledi.

Genel Müdür Akbaş Ağrı’ya katkılarından dolayı Gök’e teşekkür ederek yeni dönemde görevi devralan Ofluoğlu’nun, Ağrı’ya başarıyla liderlik edeceğine değinerek kente büyük katkısı olacağını belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.