DOLAR 32,5223 -0.11%
EURO 34,9589 0.27%
ALTIN 2.449,291,09
BITCOIN 2064562-2,25%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alkışlar, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a!

Alkışlar, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a!

ABONE OL
20:28 | 24 Kasım 2022 20:28
Alkışlar, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram, ‘Ağrı Tanıtım Günleri’ni kaleme alarak, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’a Ağrı Tanım Günleri’ndeki başarısından dolayı tebrik etti.

Başkan Bayram yazısında, “Bu yıl ikincisi düzenlenen Ağrı Tanıtım günlerine açıkçası biraz tereddütle katıldım, nedeni ise birincisine katılmamış hatta haberdar bile olamamıştım.

Düşünün bir basın mensubunun haberdar olamadığı bir tanıtım günü kim bilir nasıl olmuştu varın siz düşünün.

Bunu Vali Varol’da düşünmüş olmalı ki resmen dümene kendisi geçti ve muhteşem bir tanıtımın yapılmasını sağladı.

Yanına Kurum Müdürlerini, Kaymakamlarını ve Belediye Başkanlarını toplayarak adeta bir orkestra şefi gibi Ağrı’nın tanıtımı nasıl yapılırmış herkese gösterdi.

İstanbul’daki hain terör saldırısının hemen akabinde gerçekleşen tanıtım günlerine tam bir Ağrılı duruşuyla tüm yerel ve ulusal konserleri iptal ederek bir daha gönülleri fethetti.

Vali Varol bir inceliği daha hesaplamıştı.

Nuh’un Gemisi’ni İstanbul’a taşımıştı.

Gerçekten gemi çok önemliydi.

Ağrıyla özdeşleşmiş Nuh’un Gemisi bütün heybetiyle yerini almış ve İstanbullular  geminin içinde fotoğraf çekmek için neredeyse sıraya girdiler.

Özellikle geldiği günden beri tarım ve hayvancılık ile  ilgili yaptığı projelerin meyvesini vermesi beni ziyadesi ile mutlu etti.

Vali Varol, tarım standında ürünleri tek tek kendisinin basın mensuplarına anlatması onun için de gurur verici olduğu gözlerden kaçmadı.

Ancak üzüldüğüm bir nokta var onu ele almadan geçmek istemiyorum.

İstanbul’da Ağrılılar neredeyse paramparça olmuş her bir federasyon her bir dernek ayrı bir ses ayrı bir tonda hareket etmeleri Vali Varol’un yönettiği orkestraya bir türlü ayak uyduramadı.

Sayın Valim Osman Varol’dan ricam şu ki; bu ve benzeri yapılacak başka bir organizasyonda Ağrı ile ilgili kurulmuş olan dernek ve federasyonların bir an önce birlikteliklerini sağlamadan bir etkinliğe girilmemelidir.

Vali Varol’un birleştirici özelliklerini bildiğim için bu işin üstesinden de geleceğini düşünüyorum.

Başta’da dediğim gibi bu özverilerinden dolayı başta Sayın Valim Osman Varol olmak üzere tüm ekibini canı gönülden Tebrik ediyorum.

ALKIŞLAR SİZE SAYIN VALİM…” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.