DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20741950,51%
Ağrı
19°

AÇIK

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alanya’da dev organizasyon! Küresel medya buluşması başladı

Alanya’da dev organizasyon! Küresel medya buluşması başladı

ABONE OL
15:17 | 02 Temmuz 2021 15:17
Alanya’da dev organizasyon! Küresel medya buluşması başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) iki gün sürecek Küresel Medya Buluşması bugün Alanya’da başlıyor. Dev organizasyona 100’den fazla yerli ve 20 ülkeden yabancı KGK üyesi gazeteci katılacak. Kuzey Irak Yönetimi Türkmen Bakanı Aydın Maruf Selim de konuklar arasında olacak.

KÜRESEL Gazeteciler Konseyi’nin ( KGK) 2-4 Temmuz tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştireceği Küresel Medya Buluşması bugün başlıyor.
100’den fazla yaygın ve yerel medya mensubu ile 20’ye yakın ülkeden yabancı KGK üyesi gazetecinin bir araya geleceği dev buluşma, bugün konukların Alanya’ya gelerek Lonicera ve Alaiye otellerine yerleşmeleriyle başlayacak. Konuklar bugün Teleferikle Alanya Kalesi’ne çıkarak kale turu yapacaklar. Tekne turunun ardından KGK üyeleri saat 20.30’da Harbour Restoran’da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vereceği akşam yemeğinde ağırlanacaklar.

TOPLANTILAR YARIN

Buluşmanın ikinci günü olan yarın ise 16.00–20.00 saatleri arasında seri toplantılar gerçekleştirilecek. Ayrı ayrı salonlarda ilk olarak Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Etik Kurulu, Onur Kurulu ve Danışma Kurulu toplanacak. Sonra yine ayrı ayrı salonlarda Yaygın Medya Meclisi, Yerel Medya Meclisi ve Dış Medya Meclisi toplantıları gerçekleştirilecek. Son olarak ise tüm üyelerin katılımıyla genel toplantı yapılacak.
Toplantıların ardından saat 20.00’de Lonicera Otel Balo Salonu’nda Gala Yemeği ve Ödül Töreni gerçekleştirilecek.
Alanya’daki küresel buluşma, 4 Temmuz 2021 Pazar günü konukların uğurlanmalarıyla sona erecek.

ALANYA İÇİN DEV TANITIM FIRSATI

Türkiye genelinden gelecek KGK üyesi gazetecilerin yanısıra yaklaşık 20 ülkeden KGK üyesi yabancı gazetecilerin de katılacağı organizasyon, Alanya için önemli bir tanıtım fırsatı da olacak. Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Lonicera Resort SPA Hotel, Alaiye Resort SPA Hotel, Bizim Transfer ve Muz Dünyası sponsorluğundaki organizasyona katılacak yerli ve yabancı gazetecilerin, köşe yazıları ve haberleri ile sosyal medya hesaplarında bol bol Alanya’dan bahsedeceklerini söyleyen KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim “Hem ülkemizde, hem de 20 kadar yabancı ülkede Alanya’mızın doğal güzelliklerinin yer alması hiç kuşkusuz ki tanıtıma önemli bir katkıdır. Bu anlamda da mutlu olduğumuzu belirterek, bu önemli buluşmaya katkı sunan kişi ve kurumlara teşekkür ederim” dedi.

TÜRKMEN BAKAN DA GELİYOR

Gala Gecesi ve ödül törenine Kuzey Irak Yönetimi Türkmen Bakanı Aydın Maruf Selim ile sürpriz konuklar da katılacak. Galaya Antalya ve Alanya protokolünün yanısıra Antalya ve Alanya medyasının temsilcilerinden de yoğun katılım bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.