DOLAR 32,3791 0.18%
EURO 34,9922 -0.26%
ALTIN 2.324,060,21
BITCOIN 2262631-0,96%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti’de yeni atamalar yapıldı!

AK Parti’de yeni atamalar yapıldı!

ABONE OL
13:27 | 02 Mart 2023 13:27
AK Parti’de yeni atamalar yapıldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’de Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına ve Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerinin başkanlığına yeni atamalar gerçekleşti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Seçim işleri ekibimizi daha da güçlendirdik.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, konuyla alakalı yaptığı açıklamasında “Seçim işleri ekibimizi daha da güçlendirdik.” ifadesini kullandı. Yavuz, daha önce belirlenen 9 kişiye ilaveten 6 kişinin daha Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladığını bildirdi.

Yapılan atamalara göre Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini Harun Tüfekçi, Yusuf Başer, Bülent Yağmur, Serpil Kavrak, Ahmet Özdemir, Nureddin Çelik, Sabri Öztürk, Gülay Sabancı ve Muhammet Fatih Toprak’la beraber, Hakan Çavuşoğlu, Recep Özel, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan Kaya ve Mehmet Ali Özkan yürütecek.

Partinin Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin il başkanlıklarına atama yapıldı. AK Parti Teşkilat Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu, Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu, Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus ve Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir’in atandığı belirtildi. Açıklamada, bu illerde görev yapan eski il başkanlarına bugüne kadar gösterdikleri özverili çalışma ve gayretleri dolayısıyla teşekkür edildi, yeni il başkanlarına da başarılar dilendi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.