DOLAR 32,5789 0.01%
EURO 34,9760 0.39%
ALTIN 2.425,440,11
BITCOIN 2093355-3,43%
Ağrı
21°

AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan’ın Bayram Mesajı

Ak Parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan’ın Bayram Mesajı

ABONE OL
23:58 | 03 Haziran 2019 23:58
Ak Parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan’ın Bayram Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet ve Kalkınma Partisi Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Tutak İlçe Başkanı Mehmet Sayan, “Adalet ve Kalkınma Partisi olarak insan merkezli hareket ediyoruz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyoruz.” dedi.

Başkan Sayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Hayatın anlamına ait en ulvi düşüncelerin çoğalıp yayıldığı en özel günlerdir bayramlar. Bolluk, bereket, yardımlaşma, dayanışma, aile, birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik, akrabalık, paylaşma, kaynaşma, tevazu, ziyaret, hatırlama, sevinç, sevgi, saygı gibi daha nice güzelliklerin değerinin daha da iyi anlaşıldığı zaman dilimleridir. Sevgi ki insanları kaynaştıran en önemli değerdir. Küçükle büyüğün, zenginle fakirin kaynaşmasıdır. Mevlana hazretlerinin belirttiği gibi ‘Şefkat ve merhamette güneş gibi’, ‘cömertlikte akarsu gibi’ olunan günlerdir bayramlar. Yani tamamen insana hitap eden, insana değer veren, insanı yücelten özel anlardır bayramlar” ifadelerini kullandı.

İNSAN MERKEZLİ HAREKET EDİYORUZ.

“Biz de binlerce yıldır aynı coğrafya üzerinde barış, dostluk ve kardeşlik içinde birlikte yaşayan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinçleri, kederleri, kıvançları ortak olan herkesin partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi olarak insan merkezli hareket ediyoruz. Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak görüyoruz” diyen Sayan, mesajında şunları kaydetti: “Bu manevi duygularla bir Ramazan Bayramını daha idrak etmenin kıvancını yaşıyoruz. İnsanımızın gereken değeri ve hak ettiği konumu kazanması için yola çıktığımız bu siyasi süreçte, oldukça anlamlı mesafeler aldık. Türkiye, gösterdiğimiz başarılarla, devrim niteliğindeki atılım ve kalkınma hareketiyle, diplomatik dinamizmiyle artık gelişmiş, alnı açık, başı dik, onurlu ve inisiyatif kullanabilen bir ülke haline gelmiştir. Bayram vesilesiyle bu güzel gelişmelere bir kez daha şükrediyor, aziz milletimize daha nice hayırlı hizmetler yapmayı ümit ediyoruz. Ramazan Bayramı’nın manevi ikliminin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi kuvvetlendirmesi dileğiyle, tüm Tutaklıların, Ağrılıların ve aziz milletimizin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.