DOLAR 32,5759 0.07%
EURO 34,8742 0%
ALTIN 2.439,420,40
BITCOIN 21718110,17%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Savcı Sayan Seçim Bürosu Açılışında Büyük İzdiham!

Savcı Sayan Seçim Bürosu Açılışında Büyük İzdiham!

ABONE OL
16:30 | 01 Mart 2019 16:30
Savcı Sayan Seçim Bürosu Açılışında Büyük İzdiham!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı İl Seçim Bürosu Açılışında Konuşan İl Başkanı Aydın; SAVCI SAYAN’ın Ağrılı olması nedeniyle bizim onurumuzdur, bizim gururumuzdur arkadaşlar,biz öz be öz evladımızı onurumuzu, gururumuzu başkalarına çiğnetmeyeceğiz.

Sayan; Ben gençlerimize ölümü vaat etmiyorum, ben gençlerimize sokakta işsizlik vaat etmiyorum ben gençlerimize aş vaat ediyorum, iş vaat ediyorum bizim gençliğimizi yok ettiler, bizim ilimizi yok ettiler;etrafımıza bir bakın gençlerimizin üzerinde büyük bir uyuşturucu projesi var, onları uyuşturucuya alıştırmak istiyorlar,kahvelerde oturtuyorlar, bugüne kadar gençlerimiz işsiz kaldı biz bunların hepsini bertaraf edeceğiz.

Ankara’dan gelen teşkilat başkan yardımcımız değerli ağabeyim Sayın Mahmut Gürcan bey de var,o da sizlere şimdi hitap edecek. Değerli milletvekilim Ekrem Çelebi, İl Başkanımız Abbas Aydın bey, İlçe Başkanımız Latif Birgül burada, değerli meclis üyelerimiz burada,
arkadaşlarımız, teşkilat sizler hep birlikte burdayız, bugün burada seçim büromuzu açıyoruz, sizleri böyle kalabalık görünce umutlanıyorum, daha da çok çalışma azmim artıyor, Savcı SAYAN sizin evladınızdır,

Bana arka çıkarsanız, destek verirseniz başa çıkamayacağımız hiç bir zorluk yoktur.

Sayan’dan sonra söz alan Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Belediye Başkanımız diyorum ben,inşallah 31 Mart günü Belediye Başkanlığına  oturtacağız, Savcı sayan’ı sizlere emanet etti,Ağrı’lılar sayın Savcı Sayan’a sahip çıkacak inşallah 31 Mart günü Ağrı’da büyük bir zafer yazarak Ağrı’nın Makus talihinde değişiklik gerçekleştirecekler.

Ağrı hak ettiği en iyi günlerini yaşayacak, Doğu’nun ve Türkiye’nin yıldız şehri olacak.

Ağrı’da işsizlik bitecek, Ağrı’da sosyal yaşam alanları, Ağrı’da parklar,Ağrı’da çocuklarına önem veren bir belediyecilik olacak.

Ben yaparsa Ak Parti yapar diyorum, yaparsa Savcı Sayan yapar diyorum,
Savcı Sayan’ı Ağrı’lılara emanet ediyorum,inşallah 31 mart günü  sandıktan Ak Partiyi ve Savcı Sayan’ı birinci çıkartacağız, sizlere güveniyoruz dedi.

Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Gürcan’dan sonra söz alan İl Başkanı Abbas Aydın,bizler hepimiz akrabayız, Savcı Sayan’la da akrabayız Savcı Sayan öz be öz AĞRI’LI
Savcı Sayan’ın Ağrılı olması nedeniyle bizim onurumuzdur, bizim gururumuzdur arkadaşlar,biz öz be öz evladımızı onurumuzu, gururumuzu başkalarına çiğnetmeyeceğiz.
Sayan içimizden bir insan, bizden biri arkasında Recep Tayyip Erdoğan  gibi bir lider var,Ak Parti var, bakın arkadaşlar samimiyetle söylüyorum ;Ak Parti,Hükumet olmasa bir kuru belediye bir şey yapamaz,biz inşallah istihdam yaratacağız, işsizliği gidereceğiz, Tekstil Kentimizle beraber 6 bin kardeşimiz çalışacak, hatta belediye başkan adayımız dedi ki;biz bunu 15 bin 20 bine çıkaracağız.

Ağrı Merkezde 24 bin ev var,20 bin ne demek biliyor musunuz? her eve 2 milyar girecek arkadaşlar.

Bu çok önemlidir, normal bir belediye başkanı bunu yapamaz, Savcı bey’in arkasında hükumeti, Ak Parti ve teşkilatıyla beraber  bugün Ağrı’ya hakikaten hizmet etmek için gelmiş,bizim onurumuz, gururumuzdur, biz hep beraber kardeşçe barış içinde çocuklarımızın geleceği için, gençlerimizin, kızlarımızın geleceği için değerli büyüklerim, kardeşlerim ellerinizi,ayaklarınızı öpüyorum  bakın çocuklarımız bizim geleceğimizdir, onlar çok çok önemlidir, onlar için mücadele ediyoruz, ekmek için mücadele ediyoruz, aş için, iş için mücadele ediyoruz, kuru ideoloji karın doyurmuyor, hele hele belediyecilik, belediyecilikte parti önemli değil, hükumet kimse ona oy vermemiz lazım,
niye Erzurum diyoruz, Erzurum hükumet kimse ona oy veriyor,biz niye yapamıyoruz, ya Allah  bize akıl vermiş Elhamdülillah kullan demiş ey kulum, bizde kullanacağız, hükumet kimse iş orda aş orda, ekmek orda huzur orda,biz bunu yapabiliriz, samimiyetle söylüyorum;Savcı bey Ağrı için bir şanstır!

Dünya’ya tanıtıyoruz Ağrı’yı, Ağrı’yı Türkiye’ye tanıtıyoruz, tüm medya kanallarında, tüm Türkiye’nin basınında bugün Ağrı konuşuluyorsa, bu belediye başkan adayımız Savcı SAYAN sayesindedir.

Ben inanıyorum 31 Mart’ta büyüklerimiz, akrabalarımız,dostlarımız,komşularımız, Ağrılı kardeşlerimiz, gençlerimiz inanıyorum hep birlikte Ak Parti’ye destek verecektir, hepinizi saygıyla selamlıyorum diye sözlerini tamamladı.

Açılışta Söz Alan Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi;

Bugün bizim için çok büyük bir gündür, çünkü önümüzde 31 Mart var, Cenabı Allah bir sıkıntı vermezse Rabbimin izni ve sizinde desteğinizle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize göndermiş olduğu ve bizim evladımız olan, kendi toprağımızdan çıkmış, bizim gönüldaşımız Sayın Savcı Sayan’ı huzurlarınıza  belediye başkan adayı yapmak üzre
göndermiş, inşallah 31 Mart’ta Belediye Başkanı olarak o koltuğa sizin sayenizde oturtacağız.

Ak Parti dediğiniz zaman, refah akla gelir, Ak Parti dediğiniz akla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelir, Ak Parti dediğiniz zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın vefası, Ağrı’ya Kürtlere vermiş olduğu değer akla gelir;Şunu unutmayın Recep Tayyip Erdoğan bugüne kadar 17 yılda ilimize  14 Katrilyon üzerinde yatırım getirdi, bu iş demek bu aş demektir, bunların yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan her birimize kimlik verdi, Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı inanın bir çok yerde ne bir Kürt kendini, ne bir Alevi kendini ifade edebilir di, ne de bir Türk kendini ifade edebilir di.
Biliyorsunuz hiç bir Kürt kendi çocuğuna Kürtçe isim koyamıyordu,ama bugün istediğiniz ismi koyabiliyorsunuz, istediğimiz gibi Kürtçe konuşabiliyoruz her yerde, tüm bunları ve fazlasını yapan Recep Tayyip Erdoğan’dır arkadaşlar.
Recep Tayyip Erdoğan her zaman Ağrı’ya vefasını göstermiştir, bugün bu vefa sizin elinizdedir.

Siz kendi çocuğunuza, kendi geleceğinizde ki bir ele sahip çıkmanız lazım,bir yabancıya sahip çıkacağınız yerde, kendi toprağınızdan birine sahip çıkın, işte bugün belediye başkan adayımız Sayın Savcı Sayan’dır.
Savcı beye sahip çıkmanızı istirham ediyorum, belediye başkanımızın da söylediği gibi, değerli kardeşlerim eğer arkanızda bir hükumetiniz yoksa size kimse beş kuruş para vermez,daha önce burada iki Ak Partili belediye görev yaptı onların zamanında
burada olmayan sıcak asfalt döküldü ve diğer hizmetler, sonra başkaları geldi ve o dönemde burası hiç hizmet alamadı.
Cumhurbaşkanı’mızın dediği şu ”bütün Kürt kardeşlerim benim başımın üstündedir”ama siz kendi geleceğinize sahip çıkmanız lazım.
Devlet sizin önünüzü açtı, bugün Cumhurbaşkanı gelip sizinle birlikte aynı sofraya oturuyor,biz buradan yüzün üstünde insanımız Ankara’ya götürdük, kimseye yapılmıyor bu ayrıcalık sadece Ağrı’ya yapılıyor. O gün Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli bir toplantısını bir saat öteledi ve Ağrı’lı büyüklerimizle, ağabeylerimizle oturdu;bu Ağrı Merkeze, Ağrı İline ve sizlere verilen değerdir.

Değerli ağabeylerim, bize Tayyip Erdoğan’dan başka  sahip çıkacak kimse yoktur, 2011 yılına kadar bu ile gelen hiç bir Cumhurbaşkanı yoktu, Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk duraklarından  birisi Ağrı idi, buraya geldi ve bugüne kadar da bu ile gelen Başbakan ve Bakanlarımızı sizler biliyorsunuz bu şu demek oluyor, Ağrı’nın sayın Cumhurbaşkanımız’da ayrı bir yeri ve değeri var bu unutmayın arkadaşlar.

Onun için benim sizlerden ricam ve istirham ediyorum, çocuklarımızın geleceği için,
Muhammed Mustafa’nın Ümmetinin geleceği için,Ağrı’nın geleceği için
inşallah 31 Mart’ta Ak Parti ve Savcı Sayan diyoruz arkadaşlar inşallah Allah’ın izniyle diyerek sözünü noktaladı.

Özel Haber:Gönül Özkılıç

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.