DOLAR 32,5447 0.01%
EURO 34,9167 0.19%
ALTIN 2.425,440,11
BITCOIN 2062370-4,15%
Ağrı
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti İl Başkanı Özyolcu’dan, OGC Genel Başkanı Aydın’a Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Özyolcu’dan, OGC Genel Başkanı Aydın’a Ziyaret

ABONE OL
17:43 | 10 Ocak 2023 17:43
AK Parti İl Başkanı Özyolcu’dan, OGC Genel Başkanı Aydın’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu ve beraberindeki AK Partili heyeti makamında misafir etti.

AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Selahattin Burak Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanı Emrah Avcı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Eldem, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Tugay Çeçen ve Muhammed Aslan, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ı ziyaret ettiler.

OGC’ye yapılan ziyaret kapsamında şehrin kamu harcamaları ve yatırımları konuşuldu. Yeni yapılacak seçim süreci hakkında güzel bir söyleyişi meydana getirildi. Ak Parti iktidarı döneminde Ağrı ilimize yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren AK Parti İl Yöneticileri, Gelecek dönemde ise daha büyük yatırımların yapılacağının müjdesini verdiler.

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı olarak Türkiye’ 2’nci olduklarını, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak da 53 küçük şehirler arasında Türkiye’de 3’ncü, Kadın Kolları olarak Türkiye’ 3’ncü olduklarını ifade eden yetkililer, bu süreçte üye sayısının artışı ve yapılan çalışmalar ile ilgili de önemli bir konumda olduklarının altını çizdiler. Önümüzde yapılacak olan seçimlerde de başarılarının daim olacağına inandıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Halil Özyolcu ve diğer AK Parti Üyeleri, Ağrı için her zaman büyük projelerin var olacağını ifade ettiler.

Ziyaretleri dolayısıyla ziyareti gerçekleştiren heyete teşekkür eden Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, bu ziyaretlerin herkese örnek olmasını diledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.