DOLAR 32,6371 0.44%
EURO 35,0973 0.27%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20392511,18%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı!

ABONE OL
20:02 | 19 Mayıs 2022 20:02
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan görevden alındı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra görevden alındı. Özkan’ın yerine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç atandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) tepkisi sonrası partisiyle yaşadığı gerilimin ardından görevden alındı. Özkan’ın yerine Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç göreve getirildi.

Türkiye’nin BAE ile ilişkilerine dair yaptığı açıklama sebebiyle eleştirilen Cahit Özkan, “Belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor; baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor; o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu.” sözlerinden sonra görevden alındı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.