AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, yoğun programı içeresinde gün ve saate bakmaksızın Diyarbakırlı hemşerilerinin istek ve önerilerine çare olabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Diyarbakır İlimizin en güvenilir milletvekili olma özelliğini kendisinde bulunduran, Diyarbakır’ın eski milletvekillerinden Mahmut Kepolu’nun kızı olan ve Hanım Ağa adıyla bilinen Suna Kepolu Ataman, her zaman olduğu gibi bugün de çalışmalarına ve ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Mahalli İdareler Seçimlere çok az bir zaman kalmışken doğru kararların verilebilmesi için çalışmalarına hız veren Suna Kepolu Ataman, Diyarbakırlı hemşerileriyle birlikte olmaya devam ediyor.
Bugün ziyaretleri kapsamında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman’ın memleketi Diyarbakır’ı ziyaret etti. Bu ziyaret esnasında Hanım Ağa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın yanında yer alarak çeşitli ziyaretle bulundu.
Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile “İş Dünyası Buluşması” programında Diyarbakır ilimizin ekonomisine katkı sağlayan iş insanları ile bir araya geldi. Diyarbakır ilimiz için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Kadim Şehri Diyarbakır’ın Ticaret ve Sanayi potansiyelini artırmak ve ekonomisini daha da ileriye taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğini belirtti.
AK Parti Diyarbakır Suna Kepolu Ataman’ın daha sonra gerçekleştirdiği ziyaretleri arasında ise, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamuran Eronat ve Diyarbakır Valisi Sayın Murat Zorluoğlu yer aldı.