DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20756112,47%
Ağrı
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti

ABONE OL
16:36 | 28 Eylül 2022 16:36
AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfü Gökbakan’ın Ağrı Hürses Gazetesi ve Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

OGC Genel Başkanı Aydın’ın açıklamasında, “AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfü Gökbakan, Ağrı Hürses Gazetesi ve Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundular. Sayın vekil ile şehrimizi konuştuk. Şehrimizle ilgili önemli gelişmeler hakkında yapmış olduğumuz hasbihalin bir kısmını sizlere aktarmak istiyorum. Sayın Vekil Tutak yolunun 29 Ekim tarihinde açılışının olacağını ifade etmiştir. Bu yolun bitmesi ile şehrin önemli bir yol ihtiyacının giderileceğini düşünmekteyiz.

Sayın Vekilimiz şehrimize ilgili olan ikinci müjdesi ise çevre yolu ile ilgiliydi. Şehrimiz için büyük bir sorun haline gelen çevre yolunun iki hafta içinde biteceği müjdesini Milletvekili Ekrem Çelebi ifade etmiştir. Bu durum sebebiyle ziyadesiyle mutlu olduk. VE sizin gibi değerlerin her daim var olması gerektiğini düşünüyoruz.

Şehrimizde son zamanlarda sorun haline gelen konut kira ücretleri ve fiyatları sebebiyle halkın yaşamış olduğu mağduriyeti dile getirdik. Sayın Vekilimizden Ağrı ile ilgili olarak yeni müjdeler vermiştir. Sayın Çelebi Ağrı’ya yapılacak konutlar hakkında önemli bilgiler sunmuştur. İlimize yapılacak konutlar ve yapılacağı yerler hakkında bilgi vermiştir:

Merkez 878

Tutak 132

Patnos 130

Doğubayazıt 100

Diyadin 80

Eleşkirt 80

Taşlıçay 80 olmak üzere ilimize toplam 1480 konut yapılacağını ifade etmiştir. Bu sayede Ağrı’da yükselen konut piyasasının düşeceğini ifade etmiştir. Yapılan bu konutlar ile her daim halkın yanında olacaklarını ilerleyen yıllarda ise yeni konutların yapılacağını ifade etmiştir.” sözlerini kullandı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.