DOLAR 32,6045 0.39%
EURO 34,8167 0.22%
ALTIN 2.492,530,34
BITCOIN 21172033,88%
Ağrı
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

Ak Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret

ABONE OL
16:57 | 27 Aralık 2021 16:57
Ak Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, beraberindeki Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Gökbakan ile birlikte Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’a ziyarette bulundu.

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ın misafir ettiği Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nuri Yıldız ve Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Gökbakan’ın ziyaretinde ülkemiz ve Ağrı ile ilgili konular sohbet ortamında konuşuldu.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi tek milletvekili olarak görevini bütün sorumluluklarıyla yerine getirmeye devam ediyor. Her fırsatta Ağrılı vatandaşlar ile etkinlikler gerçekleştirmeye özen gösteren Çelebi, vatandaşlarının zor anlarında da yanında olarak onlara destek tercih ediyor. Tek kişi olarak Ağrı’ya hizmet etmeye çalışan Milletvekilinin omuzlarındaki iş yükü fazla olmasına rağmen 7/24 halkının sorularına ve isteklerine cevap vererek onlara sadece bir telefon kadar uzakta oluyor. Milletvekili Çelebi’nin bu şekilde halına değer verip onların yanında olması da vatandaşın her zaman yüzünü güldürüyor.

Ak Parti Ağrı Milletvekili olarak Ağrı’yı daha iyi ve daha güzel konumlara getirmek için gidecek çok yolu, atacak çok adımı ve yapacak çok işleri olduğunu her konuşmasında vurgulayan Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da çalışmalarına üstüne daha da katarak son hız devam edeceklerini söyledi. Gencinden yaşlısına, öğrencisinden çalışanına kadar Ağrılı vatandaşlar için çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek; bu çalışma, üretme ve uygulama gücünü de onlardan aldıklarını ifade etti.

Milletvekili Ekrem Çelebi, OGC Başkanı Nihat Aydın’a ziyareti esnasında sadece Ağrı ve Ağrılı vatandaşlarla ilgili değil; ülke gündemine dair de açıklamalarda bulundu. Ülkemizin ekonomik yönden kötüye gittiğine dair bilgilerin bazı spekülatif kişilerce bilerek ve isteyerek, devletimizi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karalamak amaçlı çıkarıldığını söyledi. Bu kişilere gerekli cevabı da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doların önüne geçmesiyle verdiğini ifade etti.

Sohbet esnasında stokçu marketlere de değinen Milletvekili Çelebi, milletimizi zor duruma düşürmek amaçlı bu stokçuluğu ortaya çıkartan fırsatçıların emellerine ulaşamayacaklarının altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla çeşitli ceza modellerinin yolda olduğunu söyledi. Halkımız sabırla beklemeye devam ederse her şeyin üstesinden gelineceğini söyleyerek istikrarın yüksek çıtaya çıkacağını belirtti.

Güzel bir sohbet ortamının olduğu ziyaret hatıra fotoğrafının çekimi ardından sonra erdi. OGC Genel Başkanı Nihat Aydın, Ak Parti Milletvekili Ekrem Çelebi’ye nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.