DOLAR 32,3799 0.19%
EURO 35,0567 -0.13%
ALTIN 2.324,880,25
BITCOIN 2271728-0,60%
Ağrı

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den Kenan Tekdağ’a Acı Gün Desteği

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den Kenan Tekdağ’a Acı Gün Desteği

ABONE OL
18:55 | 22 Mayıs 2022 18:55
AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den Kenan Tekdağ’a Acı Gün Desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Doğubayazıt eşraflarından, Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Tekdağ’ı annesi Emine Tekdağ’ın vefatından sonra yalnız bırakmadı.

Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Tekdağ’ın uzun süredir Koç Üniversitesi Vakfı Hastanesi’nde tedavi gören annesi Emine Tekdağ dün hayatını kaybetti. Merhume, bugün ikindi namazına müteakip cenaze namazının Ataköy 5. Kısım’daki Ataköy Camii’nde kılınmasının ardından Zeytinburnu’ndaki Kazlıçeşme Mezarlığı’nda defnedildi.

Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tekdağ’ı bu zor ve kötü gününde AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Eski Başkakan Binali Yıldırım, Ağrılı İş insanı İbrahim Çeçen, MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan da yalnız bırakmayarak destek oldular.

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, kılınan cenaze namazının ardından sosyal medya hesabından da paylaşım yaparak Başkan Tekdağ’a kötü gününde olan desteğini bir kez daha gösterdi. Milletvekili Çelebi’nin mesajında, “Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Sn. Kenan Tekdağ’ın Hakk’ın rahmetine kavuşan değerli annesi Emine Tekdağ’ı ebedi aleme uğurladık.

Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet, başta Kenan Bey olmak üzere Tekdağ ailesine sabırlar diliyorum.” ifadeleri yer aldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.