DOLAR 32,5633 0.01%
EURO 34,9297 0.07%
ALTIN 2.432,090,10
BITCOIN 2169019-0,14%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den Ağrılı Hemşerilerine Ziyaret

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den Ağrılı Hemşerilerine Ziyaret

ABONE OL
18:34 | 28 Mayıs 2022 18:34
AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi’den Ağrılı Hemşerilerine Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi Ağrı’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak hemşerilerinin yanında olduğuna, Ağrı ve Ağrılı vatandaşlar içi yeni projeler üretmeye ve çalışmaya devam ettiklerine dair açıklamalar yaptı.

Ağrılı hemşerilerinin sorunlarını yakından takip edebilmek ve onlara çözüm yolları bulabilmek için oldukça büyük çalışmalar gerçekleştiren AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, bugün Ağrı’da çeşitli STK, esnaf ve okul ziyaretlerinde bulundu. Bir Ağrılı olarak ve doğup büyüdüğü şehirde AK Partili bir Milletvekili olarak her zaman halkının yanında yer aldığının altını çizen Çelebi hemşerileriyle kucaklaşmaya, dert dinlemeye, çözüm odaklı çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ağrı’daki ziyaretlerine Naci Gökçe Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başlayan Milletvekili Çelebi, burada Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, İl Milli Eğitim Md. Yardımcısı ve AK Parti teşkilatı ile çeşitli incelemelerde bulunarak öğrencilerle de sohbet etme imkanı buldu. Naci Gökçe Anadolu Lisesi’nde bulunan, merhum Av. Ayhan Taşkın’ın adına yaptırılarak, hizmete açılan kütğphaneyi de ziyaret ederek, öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Daha sonra Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ile birlikte Ağrı Merkez Aşağı Küpkıran Mahallesi’nde yapımına başlanan ve toplam maliyeti 16.350.000 TL olan 16 derslikli ortaokulun inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Partili Milletvekili Çelebi’nin bir sonraki durağında Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyonu’nun 4.Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Kenan Çetin yer aldı. AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı ve teşkilat ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çelebi, başkana yeni döneminde başarılar diledi.

Milletvekili Çelebi’nin son olarak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve teşkilatı ile birlikte STK’ları ziyaret etti. STK ziyaretleri kapsamında Ensar Vakfı Ağrı Şube Başkanı Murat Şam ve yönetimini de ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Ziyaretleri sırasında Ağrılı esnaf hemşerilerini de es geçmeyen Milletvekili Çelebi, onların dinleyerek her zaman yanlarında olduklarının ve dertlerinin çözümleri için de çalışacaklarının altını çizdi.

 

Özel Haber: Gözde Kuzucu

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.