DOLAR 32,3773 0.16%
EURO 34,9759 -0.3%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 22806580,51%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ak Parti, Ağrı İnsan Hakları Başkanı Av. Emrah  Avcı’dan OGC’ye  Ziyaret

Ak Parti, Ağrı İnsan Hakları Başkanı Av. Emrah Avcı’dan OGC’ye Ziyaret

ABONE OL
11:22 | 26 Haziran 2021 11:22
Ak Parti, Ağrı İnsan Hakları Başkanı Av. Emrah  Avcı’dan OGC’ye  Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-Ağrı Ak Parti İnsan Hakları Başkanı Avukat Emrah Avcı ve Kadın Kolları Başkan Yardımcısı  Birsen Güngör, OGC’ye Bir Ziyaret Gerçekleştirdiler

Orta Doğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı Nihat Aydın’ı makamında ziyaret eden  Avcı ve Güngör, Başkan Aydın ile Ağrı ve Ağrı basınında insan hakları üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdiler.

AVCI, Başkan AYDIN’ın bizlere vakit ayırarak ortak noktamız olan  ”Ağrı ve Ağrı’da insan hakları” üzerine yapmış olduğumuz verimli, değerli  sohbet için çok teşekkür ediyoruz, kendilerinin görüş ve düşünceleri  bizler için önemlidir..

Basın, özellikle yerel basın halkımızın şikayet, mağduriyet, talep ve beklentilerini yansıtarak, halkın sesi, gözü, kulağı olarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.. İnsan hakları  ihlalinde de ses olma hususunda basın en hızlı ve etken mekanizmadır, bizlerin de gözümüz, kulağımız olmanız; hak ihlali yaşayan bireylere ulaşmamızda büyük bir güçtür.

Bakın, insan hakları alanında bir sıkışmışlık vardı, partimiz göreve geldiği ilk günden itibaren bu sıkışmışlığı gidererek insan hakları ve özgürlük alanlarının önünü açmıştır, bu kapsamda son hayata geçirdiğimiz insan hakları ve eylem planında özgürlüklerin önü daha da açılmıştır.. Sizlerden de almış olduğumuz  güç ve destekle insan hakları ve eylem planı doğrultusunda  daha iyi işler yapacağımıza ben kalben inanıyorum dedi.

Başkan Aydın, sayın  Emrah Avcı ve  Birsen Güngör’e bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum, umarım verimli bir sohbet gerçekleştirmiş olduk, bizler basın olarak her daim devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü görevi yapmaya ve onların sesi olmaya devam edeceğiz dedi…

Ziyaret günü anısına çekilen fotoğraflarla son buldu..

Özel Haber: Gönül Özkılıç

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.