DOLAR 32,3278 0.23%
EURO 35,1117 -0.07%
ALTIN 2.300,051,00
BITCOIN 23121412,54%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ’deki Yardım Kolileri Yola Çıktı!

AİÇÜ’deki Yardım Kolileri Yola Çıktı!

ABONE OL
17:17 | 07 Şubat 2023 17:17
AİÇÜ’deki Yardım Kolileri Yola Çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AİÇÜ’de, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizi de etkileyen depremden etkilenen vatandaşlarımız için toplanan temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım kolileri, deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyasında akademik, idari personel ve öğrencilerimiz tarafından toplanan temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım kolileri, Ağrı Valiliği Acil Afet Durum Başkanlığına teslim edildi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve arama kurtarma ekiplerine de kolaylıklar dileyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, deprem felaketinden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak ve onlara destek olmak için AİÇÜ’de yardım kampanyasının başlatıldığını söyledi.

Depremden etkilenen vatandaşlara Üniversite ailesi olarak her zaman maddi ve manevi destek için hazır olduklarını belirten Prof. Dr. Karabulut, “Depremin verdiği zarar maalesef çok büyük ve mevsim şartları da çok ağır. Vatandaşlarımıza destek olabilmek için topladığımız yardım malzemelerini Ağrı Valiliği koordinesinde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Ayni Bağış Kabul Deposuna teslim ettik.” dedi.

Prof. Dr. Karabulut, yardım kampanyasına destek veren personel ve öğrencilere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.