DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 34,9787 -0.3%
ALTIN 2.324,280,22
BITCOIN 22748061,04%
Ağrı

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AiÇÜ’de “Sesin Büyüsü, Bedenin Gücü” Semineri Düzenlendi

AiÇÜ’de “Sesin Büyüsü, Bedenin Gücü” Semineri Düzenlendi

ABONE OL
19:51 | 25 Mart 2022 19:51
AiÇÜ’de “Sesin Büyüsü, Bedenin Gücü” Semineri Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, kişisel ve kişilerarası iletişimde ses, sözcük ve beden dilinin öneminin anlatıldığı “Sesin Büyüsü, Bedenin Gücü” semineri gerçekleştirildi.

AİÇÜ Kültür Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonunda üniversitenin ve İbrahim Çeçen (IC) Vakfı tarafından düzenlenen programa, AİÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Faruk KAYA, Ağrı Valimiz Dr. Osman VAROL’un eşi Funda VAROL, il protokolü, IC Vakfı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Meral DİNÇER, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Sesin Büyüsü, Bedenin Gücü” seminerinde konuşan TRT Spikeri Fatma TURGAY, sesin sosyal iletişimdeki en önemli enstrümanlar arasında yer aldığını söyledi. TURGAY, “Ses bir enerji türüdür. Ses, titreşimle oluşur, titreşimi enerjiye dönüştürür. Sesimiz, aynı zamanda toplum içerisindeki pozisyonumuzu belirlemede rol oynayan en önemli faktörlerden biridir. Bu açıdan var olan ses problemleri hiç şüphesiz ki bireyin toplum içerisindeki algısında sıkıntılar yaratabilmektedir. Bunun yanı sıra beden dilinin doğru bir şekilde kullanımı kişinin iletişimin daha başarılı olmasına katkı sağlamaktadır” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.