DOLAR 32,5817 0.32%
EURO 34,8340 0.21%
ALTIN 2.507,750,95
BITCOIN 20974431,82%
Ağrı
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ’de “Genç Girişimci Buluşmaları” Paneli Düzenlendi

AİÇÜ’de “Genç Girişimci Buluşmaları” Paneli Düzenlendi

ABONE OL
16:31 | 02 Kasım 2022 16:31
AİÇÜ’de “Genç Girişimci Buluşmaları” Paneli Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AİÇÜ’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Genç Girişimci Buluşmaları” programı kapsamında panel gerçekleştirildi.

AİÇÜ Recep Tayyip ERDOĞAN Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder ŞİMŞEK, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, Gelecek Araştırmaları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun DOLANBAY, Consubcon Genel Müdürü Emrah İNANÇ, akademisyenler ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Panelin açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Önder ŞİMŞEK, “Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ülkemizde yaptıkları girişimlerle başarı kazanmış genç girişimcilerle bir araya gelerek başarı hikâyelerini ve girişimcilik serüvenlerini anlatmaya devam ediyor.

Üniversitemiz sahip olduğu güçlü fiziki altyapısıyla spora ve sporcuya her zaman destek vermektedir. Gençlere ve kendini genç hissedenlere tavsiyem, profesyonel olmasa da düzenli spor yapmalarıdır. Düzenli spor yapmak, bireylerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlayarak yaşam kalitelerinin artmasını sağlar. Ödül alan sporculara başarılar dilerim.” dedi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Cihan Yıldırım’ın yaptığı panelde, Gelecek Araştırmaları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı DOLANBAY, Consubcon Genel Müdürü İNANÇ, Milli Kayakçı Sıla KARA ve Olimpik Kayakçı Ömer AYÇİÇEK girişimcilik deneyimlerini öğrencilerle paylaştı, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı. Panel, Prof. Dr. ŞİMŞEK’in yaptıkları “Javelin” isimli çalışması ile 5 grup arasında Ağrı birincisi olan ekibe plaket takdimiyle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.