DOLAR 32,3757 0.16%
EURO 34,9864 -0.29%
ALTIN 2.325,000,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ: “Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor”

AİÇÜ: “Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor”

ABONE OL
18:53 | 28 Şubat 2022 18:53
AİÇÜ: “Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile gerçekleştirilen “Ulusal Staj Programı”nın başvurularının devam ettiğine dair öğrencilere hatırlatmada bulundu.

CBİKO’dan yapılan açıklamaya göre, “Senin İçin Seferbiriz” teması altında 2020’den bu yana yürütülen Staj Seferbirliği Programı’nın kapsamı, 3’üncü yılında Türkiye’nin istihdam politikaları paralelinde genişletilerek “Ulusal Staj Programı” adını aldı. Fırsat eşitliği temelinde, liyakati önceleyen programın bu yılki başvuruları, gençler için “kariyerkapisi.cbiko.gov.tr” üzerinden 31 Mart 2022’ye kadar devam edecek.

Programa, ön lisans, lisans, yüksek lisans öğrencilerimiz başvuru yapabiliyor. Başvuracak öğrencilerimizin genel not ortalamalarının 4 üzerinden en az 2.00 olması gerekmektedir. Programın şartları ile ilgili diğer detaylar kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinde belirtilmiştir. Staja başlayan tüm öğrencilerin yasal hakları gözetilerek, sigorta ve staj ücretleri 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu’nun 25’inci maddesi kapsamında ödenecek.

Programa başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, duyuruları ve detayları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, Ulusal Staj Programı ve KLÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin resmi Twitter, LinkedIn, Instagram, Facebook hesapları (@tccbiko – @ulusalstajprg – @kariyerklu) ve resmi web siteleri (cbiko.gov.tr-kariyerkapisi.cbiko.gov.tr – kariyer.klu.edu.tr) üzerinden takip edebilecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.