DOLAR 32,5287 0.23%
EURO 34,7664 0.07%
ALTIN 2.492,661,25
BITCOIN 20447442,18%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ, Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı

AİÇÜ, Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı

ABONE OL
23:01 | 20 Eylül 2022 23:01
AİÇÜ, Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’na Ev Sahipliği Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AİÇÜ, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi başkanlığında yapılan Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı düzenlendi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Bakanlığın son dönemde tarım ve hayvancılık alanında yaptığı yenilik ve projelerle ilgili bilgi verdi.

Sektör temsilcilerinin sorularını yanıtlayan Bakan Prof. Dr. Kirişçi, ülkemiz tarımının temel taşı olan çiftçi ve besicilerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Prof. Dr. Kirişçi, 17’ncisi düzenlenen Tarım Sektörü Temsilcileri Toplantısı’na ev sahipliği yapan AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karbulut’a misafirperverliği için teşekkür ederek, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Toplantıya, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil, Rektörümüz Prof. Dr. Karabulut, AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Özyolcu, il protokolü ve sektör temsilcisi çiftçilerimiz katıldı. Program, Sayın Bakanımız Prof. Dr. Kirişçi’nin çiftçilerin yönelttiği soruları cevaplandırması ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.