DOLAR 32,5995 0.35%
EURO 34,8137 0.16%
ALTIN 2.508,911,00
BITCOIN 20970832,46%
Ağrı
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ, Şampiyon Öğrencilerini Ağırladı

AİÇÜ, Şampiyon Öğrencilerini Ağırladı

ABONE OL
19:35 | 23 Mayıs 2023 19:35
AİÇÜ, Şampiyon Öğrencilerini Ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda çeşitli branşlarda madalya kazanan öğrencileri misafir etti.

Sakarya’da düzenlenen ÜNİLİG Wushu Sanda müsabakalarında Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü’nden Fatih BARIŞ 86 kilogramda Türkiye ikincisi, Ordu’da düzenlenen MuayThai A Division müsabakalarında Yunus Erol 67 kilogramda Türkiye birincisi oldu.

Tokat’ta yapılan Kick-Boks müsabakalarında Spor Yöneticiliği Bölümü’nden Fatih Barış 86 kilogramda ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden Azra Helin Kösen 52 kilogramda Türkiye birinciliğini elde ederken, Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden Özgü İnan 56 kilogramda Türkiye ikincisi, Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden Ahmet Zafer ise 89 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kastamonu’da gerçekleştirilen Boks müsabakalarında Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden Sezgin Acar 57 kilogramda Türkiye ikincisi, Ferhat İncekaya ise 67 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Öte yandan Atletizm Dağ Yarışı Türkiye 100. Yıl Balkan Seçmelerinde Büyük Bayanlar 10 kilometre kategorisinde Hasibe Demir ikinci, Aslı Kızılkaya üçüncü ve Büyük Erkeklerde 10 kilometre kategorisinde Sebih Bahar ikinci oldu. Kayaklı Koşu müsabakasında ise Seher Kaçmaz Balkan üçüncülüğünü ve Türkiye birinciliğini elde etti.  

Rektör Prof. Dr. Karabulut, katıldıkları Wushu, MuayThai, Kick-Boks, Boks, Atletizm ve Kayaklı Koşu müsabakalarında Üniversitemizi ve Ülkemizi başarıyla temsil eden şampiyon öğrencileri ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

AİÇÜ Rektörü, üniversite olarak her zaman spora önem verdiklerini, diğer alanlarda olduğu gibi sportif alandaki başarıların devamını sağlama noktasında spora ve sporculara verilen desteğin daha da artacağını belirtti.

Ziyarette, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Bayraktar, Prof. Dr. Ali Tekin, Dr. Öğr. Üyesi Gülcan Tekin, Dr. Öğr. Üyesi Ünal Saki, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı M. Fatih Karaoğlan yer aldı.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.