DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2258276-1,05%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’tan, Öğrencilere Hediyeler

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’tan, Öğrencilere Hediyeler

ABONE OL
18:58 | 31 Mart 2022 18:58
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT’tan, Öğrencilere Hediyeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, kitap okumaya teşvik etmek ve bu hususta farkındalık oluşturmak amacıyla 28 Mart- 3 Nisan arasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında, bir yıl içerisinde en çok kitap okuyan öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti.

28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası kapsamında Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi’nde düzenlenen programa, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, geçmiş ile günümüz arasında köprü görevi gören, toplumumuzun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesi olan kütüphanelerin bireylere görgüsünü, bilgisini arttırma, mesleklerinde ilerleme imkânı sunarak yaşam boyu öğrenme sürecinin ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi. Prof. Dr. KARABULUT, okuma sevgisinin azalmaması dileği ile Kütüphane Haftasını kutlarken, en fazla kitap okuyan öğrencilere ödül olarak kitap hediye edilmesi ile okuma alışkanlığının pekişmesine katkı sağlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Program, Prof. Dr. KARABULUT, en fazla kitap okuyan öğrenci ödülünü kazanan Lütfullah ÇELİK, Yeşim YALVAÇ, Malik TURAN, Cansel AYDEMİR ve Tuğba POLAT’a kitap ve satranç takımı hediye etmesi ile sona erdi.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.