DOLAR 32,5974 0.25%
EURO 34,7966 0.37%
ALTIN 2.404,71-1,14
BITCOIN 21540670,26%
Ağrı
15°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

ABONE OL
22:38 | 02 Haziran 2021 22:38
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Öğrencilerle Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Koronavirüs Pandemisi nedeniyle verilen ara sonrası Sağlık Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okuyan ve uygulamalı eğitimlerini yüz yüze almaya başlayan öğrencilerle bir araya geldi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile 112 Acil İstasyonlarındaki uygulama eğitimlerini sürdüren öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs Pandemisi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitime kısmi de olsa yeniden başlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yaklaşık 2 saat süren sohbette öğrencilerin istek ve önerilerini dinleyen Prof. Dr. KARABULUT, “Uygulamalı eğitim gören öğrencilerimizle yeniden bir arada olmak, bizi ziyadesiyle mutlu etti. Hükümetimizin ve Sağlık Bakanlığımızın özverili çalışmaları, vatandaşlarımızın duyarlılığı ile ülkemizde yakın zamanda sona ereceğine inandığımız bu sürecin tamamlanması ile birlikte kampüsümüzde tüm öğrencilerimizle yeniden bir araya geleceğimiz günü büyük bir heyecanla bekliyoruz. Üç dönemdir uzaktan eğitimle başarılı bir şekilde yürüttüğümüz eğitim-öğretimi, yakın zamanda yüz yüze eğitimle devam ettireceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.