DOLAR 32,6024 0.38%
EURO 34,7724 0.06%
ALTIN 2.496,990,53
BITCOIN 20185971,52%
Ağrı
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Öğrenci Kulüp Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Öğrenci Kulüp Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

ABONE OL
21:19 | 10 Mart 2022 21:19
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. KARABULUT, Öğrenci Kulüp Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, AİÇÜ bünyesindeki kulüplerin başkanlarıyla bir araya geldi.

AİÇÜ Konuk Evi’nde Sağlık, Kültür ve Spor Daire (SKS) Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Faruk KAYA, Rektör Danışmanı Doç. Dr. İbrahim ÖZGÜL, SKS Daire Başkanı Mehmet Fatih KARAOĞLAN, İbrahim Çeçen (IC) Vakfı Ağrı Temsilcisi Güven KARAKAYA ile kulüp başkanları katıldı.

Etkinlikte konuşan Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, ülkemizin geleceğinin teminatı olan gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, “Büyük bir aile olan üniversitemizin birer ferdi olarak hepimiz, bu güzide aile için neler yapılabileceğimizin çabası içerisindeyiz. Sizlerin gönüllülük esasıyla üniversitemize bir şeyler kazandırmak için çabalaması bizleri memnun etmektedir. Bizler de hocalarınız olarak çalışmalarınıza ve projelerinize her zaman destek vermekteyiz. Şuna inanıyorum ki hazırlanan hiçbir iyi proje, desteksiz kalmayacaktır. Ve ben bir büyüğünüz olarak her zaman yanınızda olduğumu ve bütün çalışma arkadaşlarımın sizlere katkı sunmaya çabaladığını bilmenizi istiyorum. Bizlerin yanı sıra İbrahim Çeçen (IC) Vakfı da destekleriyle her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecektir” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.