DOLAR 32,5799 0.09%
EURO 34,9143 0.11%
ALTIN 2.439,790,41
BITCOIN 21729850,19%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

ABONE OL
09:54 | 10 Kasım 2022 09:54
AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü sebebiyle bir anma masajı yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut mesajında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet, minnet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Aziz Milletimiz için büyük bir asker, üstün nitelikleri olan bir kumandan, mümtaz bir devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızın düşman işgalinden kurtuluş mücadelesinde ortaya koyduğu fikirleri ve azmi, aradan geçen yıllara karşın geçerliliğini korumaya devam etmekte, milletimiz için birer meşale olarak yol göstermektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır” ifadesi ile bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizin ebediyete kadar varlığını devam ettirmesi noktasında üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız.

Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere millî mücadelemizin tüm kahramanlarına, şehitlerimize, gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.