DOLAR 32,3441 0.19%
EURO 35,1193 -0.2%
ALTIN 2.239,75-0,15
BITCOIN 2041751-7,02%
Ağrı

KAR YAĞIŞLI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektörü Karabulut’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

AİÇÜ Rektörü Karabulut’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

ABONE OL
21:51 | 22 Nisan 2021 21:51
AİÇÜ Rektörü Karabulut’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AĞRI-AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İçin  Bir Kutlama Mesajı Yayımladı, Karabulut Mesajında;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.

Türk Milletinin bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği ve milletin iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı cennet vatanımızın her bir köşesinde bugün büyük coşku ve gururla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile birlikte çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Dünya’da ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği ile geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinelerimiz evlatlarımıza verdiğimiz önemi ortaya koymaktadır. Çocuklarımızı, vatanını ve milletini seven, ülkesi için üreten bireyler yetiştirmek; kendine güvenen, karar verebilme yeteneğine sahip, donanımlı, girişimci, değerlerine bağlı, ufku açık ve yetenekli bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.İfadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.