DOLAR 32,4340 0.17%
EURO 35,1209 -0.09%
ALTIN 2.323,340,20
BITCOIN 22915792,93%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

AİÇÜ Rektörü Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı

AİÇÜ Rektörü Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı

ABONE OL
13:55 | 09 Temmuz 2022 13:55
AİÇÜ Rektörü Karabulut’tan Kurban Bayramı Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdülhalik Karabulut, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Karabulut’un mesajında, “Yardımlaşmaya, paylaşmaya, birbirimizin derdiyle hemhal olmaya vesile olan, sevgi ve huzur iklimiyle hayatımızı kuşatan, ebedi kardeşlik ve gönül yüceliği ile yeniden ihya ettiğimiz mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Dini bayramlar, birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlendiğimiz çok özel günlerdir. Manevi duygularımızın yoğunlaştığı, tüm Müslümanları bir araya getiren bayramlar, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedileceği zamanlardır.

Bereketi, umudu ve paylaşmayı hayatımızın mihenk noktası yapan Kurban Bayramının bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, bu duygularla başta üniversitemizin akademik ve idari personeli, kıymetli öğrencilerimiz ile aileleri olmak üzere, Ağrılı vatandaşlarımızın ve bütün İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” sözleri yer aldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.