DOLAR 32,3784 0.16%
EURO 34,9980 -0.3%
ALTIN 2.324,360,22
BITCOIN 2260128-0,77%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’nın Teveccühü Başkan SAYAN’A Ödül Getirdi

Ağrı’nın Teveccühü Başkan SAYAN’A Ödül Getirdi

ABONE OL
12:51 | 19 Ekim 2020 12:51
Ağrı’nın Teveccühü Başkan SAYAN’A Ödül Getirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı halkı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Başkan Sayan’a gösterdikleri güven ile büyük bir başarıya imza attı ve Ağrı’nın sesini tüm Türkiye’de duyurdu.

Yıllardır hizmete olan özlemlerini gidermek için Başkan Savcı Sayan’a ve onun projelerine inanarak  güvenerek belediye başkan koltuğuna getirdikleri Savcı Sayan ”Ak Partinin 31 Mart Yerel Seçimlerde kazandığı il,ilçe, belde bazındaki  778 belediye başkanlığından bunların  40 tanesi şehir belediyeleri olan ve Ağrı Belediyesinin bu 40 belediye içinde % 56 oy alarak 3 cü sırada yer alması nedeniyle” Ağrılıların bu değerli teveccühüne ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve ekibinin büyük başarısına Erdoğan’dan ödül geldi.

Ağrı halkının gösterdiği bu teveccühüne bir teşekkür olarak, Başkan Savcı Sayan’a Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takdim edilen bu değerli ödül Ağrı halkı için büyük bir onurdur. Bu ödülün bir başlangıç olduğuna inanıyoruz ve bu ödülün Ağrıya hizmet olarak dönüşeceğini biliyoruz evet Ağrı halkının Başkan Sayan’dan beklentilerinin çok yüksek olduğu bir gerçektir,bu beklentileri Başkan Sayan elindeki anahtar ile tüm kapıları açarak  projelerini başarı ile gerçekleştireceğine inancımız tamdır.

Sayan ve ekibinin seçim çalışmalarında 105 gün boyunca gösterdiği üstün performans ve özverili gece gündüz çalışmaları ile gelen çok değerli bir kazanım olan ”Belediye Başkanlığı Gerçek Anlamda Bir Zaferdir”.

Sarf edilen büyük emeğin ve kazanılan güvenin göstergesi ile gelen başkanlık ve akabinde Erdoğan’dan gelen ödül ile Ağrı halkının onurlandırılması dır.

Şöyle bir baktığımızda bize bu ödül şunu gösteriyor, Başkan Erdoğan’ın Ağrı için doğru bir tercih yaptığı, şimdi sıra Başkan Sayan’da… Şimdi Sayan’ın projelerinin hayata geçme  zamanıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ağrı için verdiği sözlerin arkasında durarak Başkan Sayan’a ilk günden itibaren verdiği büyük desteği yinelemesi ile; Savcı Sayan için güçlü bir itici güçle gelecek olan hizmetlerin gerçekleşme zamanıdır…

Ağrı’nın; bazı çevreler tarafından beklenmeyen bu büyük başarısı, Ağrı halkına hizmet olarak döneceğine destek veren herkesin inancı tamdır, Ağrı halkının Sayan’a gösterdiği bu büyük teveccüh ile ”biz sana ve projelerine inanıyoruz ve senden hizmet bekliyoruz, hadi Ağrı’nın hasletlerini  dindir” mesajını SAYAN çok iyi okumuştur, Ankara Kızılcahamam’da katıldığı AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısın da bile, her saniyesini değerlendirerek Ağrı için  istişarelerde bulunarak projelerini bir an önce hayata geçirme çabalarını görüyoruz.

Ağrı’ya ses, nefes olan ve Ağrı’da bir tarih yazan büyük başarının mimarı Başkan Sayan; haydi başkan Ağrı halkı her zaman seninle diyoruz, yolun açık başarıların daim olsun inşallah…

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.