DOLAR 32,3804 0.18%
EURO 35,0017 -0.25%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2258276-1,05%
Ağrı

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’nın Evlo’su (Abdullah Baktemur) Güle Güle

Ağrı’nın Evlo’su (Abdullah Baktemur) Güle Güle

ABONE OL
14:50 | 02 Ağustos 2022 14:50
Ağrı’nın Evlo’su (Abdullah Baktemur) Güle Güle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın Evlo’su ve sevilen şahsiyetlerinden Abdullah Baktemur’un vefatının ardından sevenlerinden mektup geldi.

Geçtiğimiz günlerde, Ağrı’nın sevilen şahsiyetlerinden ve renkli kişiliğiyle tüm herkes tarafından kabul görmüş Abdullah Baktemur vefat etti. Vefatının ardından Baktemur için bir mektup kaleme alındı.

Kaleme alınan mektupta, “Değerli Abdullah yokluğuna alışmak çok zor. Birkaç gün oldu aramızdan ayrılman. Ağrı şehrinin renkli simalarından biriydin. Senden sonra konuştuğum herkes veya farklı siyasi görüşlere mensup olan kişiler bile arkanda dualar etti. Bu acının çok büyük olduğunu söylediler.

Sen Sıtkiye Mahallesinin en renkli simalarından biriydin. Çocukluk yıllarını gençliğini, evliliğini her daim gördük. Çünkü sen bizden biriydin. Bizim karşı komşumuz kardeşlerimden biriydin. Her kesimin seninle ilgili onlarca anısı ve yaşanmışlığı var. Ağrı’daki çocukların Abdullah abisiydin. Adliyenin Abdullah’ı ve  her kesimin ise  Muhalif Kalemi olmuştun.

Yokluğunu gerçekten derinden derine hissetmeye başladığım dönemler, hastalığa yakalanmış olduğun o ilk günlerdi. Gözlerinde belli belirsiz bir umut ışığı vardı. Eksik kalmış sevdana hep hasret idin.

Hastalığının şehirde duyulması ile her kesimden kişiler akın akın ziyaretine gelmeye başladı.  Hastalığın ağırlaştığında bile hep pozitif oldun etrafa güler yüzlü idin. Belki de bu hastalığa yakalanmandaki en büyük etkenlerden biri sevdiğinden koparılmış olmandı. Haksız bir şekilde. Dostların her daim seni çok sever ve seninle sohbet ederlerdi.

Bizim Emin Aydın ile aranızda çok güçlü bir dostluk bağınız vardı.  Emin her gün seninle konuşur ve iyi olman için dualar ederdi. Ve bugün artık aramızda yoksun. Yokluğun sonrası eksik bırakmış olduğun onlarca seni seven dost, arkadaş, kardeş ve  genç bıraktın.

Biz senden hep razıydık. Her zaman yediden yetmişe herkesi sever ve sayardın. Abiler ve kardeşlerin ile çok güzel bir dostluk bağın vardı. Güzel hayaller biriktirmiştin ve bizde buna şahit idik. Şimdi yoksun eksik bıraktın veya eksik bırakıldın.  Mekânın Cennet olsun güzel insan. Hep hatırlanacaksın.

(Bugün Kardeşin Osman’ın  sana dair yapmış olduğu paylaşımdan sonra erken ayrılışını düşünüp böyle bir yazı kaleme alma gereği duydum.)

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.