DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,290,20
BITCOIN 22971372,41%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’lı Sporcu Berfin Balkis  A grubu U-18 kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu

Ağrı’lı Sporcu Berfin Balkis A grubu U-18 kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu

ABONE OL
16:52 | 25 Ocak 2021 16:52
Ağrı’lı Sporcu Berfin Balkis  A grubu U-18 kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sporcu Eğitim Merkezinde yetişen Ağrı’lı kayak alp disiplini sporcusu Berfin Balkis (18) Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Kayak Federasyonunun 2020-2021 sezonu Ocak ayı faaliyet programında yer alan Alp Disiplini A ve B grubu müsabakaları tamamlandı. 21-22 Ocak tarihlerinde A grubu eleme müsabakaları Erzincan’daki Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde düzenlenirken organizasyona 11 ilden toplam 221 sporcu katıldı.

Ağrı’yı antrenörü Harun Akyol yönetiminde temsil eden Ağrı’lı sporcu Berfin Balkis iki gün devam eden yarışmalar sonucunda A grubu U-18 kategorisinde Türkiye şampiyonu olma başarısı gösterdi.

Balkis alınan bu sonuç ile birlikte Türkiye şampiyonası finallerine gitme hakkı elde etti.

Berfin Balkis; Hedefim Türkiye Finalinde Şampiyon Olmak

Berfin Balkis bu yarışmaya antrenörüm Harun Akyol hocamız ile birlikte hazırlandık. Yarışmaların çok çekişmeli geçeceğini biliyorduk. Bizde çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Burada istediğimiz sonucu aldık. Şimdi hedefim Türkiye finallerinde şampiyon olmak. Bize antrenmanlarda ve yarışmaya katılmamıza yardımcı olan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cihan Demir’e, Spor Şube Müdürümüz Cemil Budak’a ve antrenmanlarda bana yardımcı olan antrenörüm Harun Akyol’a çok teşekkür ediyorum.

Antrenör Akyol; Bu Şampiyonluk İçin Çok Çalıştık

Kayak Alp Disiplini antrenörü Harun Akyol sporcunun başarısını şu sözlerle değerlendirdi; Sporcu Eğitim Merkezimizde yetişen Sporcumuz Berfin Balkis’in şampiyon olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Alınan bu başarı bizi Türkiye şampiyonası finaline katılmamıza vesile oldu. İnşallah finallerde de en iyi şekilde mücadele edip şampiyon olacağız. Desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Cihan Demir’e Spor Şube Müdürümüz Cemil Budak’a teşekkür ediyorum dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.