DOLAR 32,3436 0.24%
EURO 35,1046 -0.16%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı Şenol Arslanoğlu CHP İzmir İl Başkanlığı’na atandı!

Ağrılı Şenol Arslanoğlu CHP İzmir İl Başkanlığı’na atandı!

ABONE OL
12:57 | 12 Ocak 2023 12:57
Ağrılı Şenol Arslanoğlu CHP İzmir İl Başkanlığı’na atandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP MYK’sının bugünkü toplantısının ardından CHP İzmir İl Başkanlığı’na Şenol Aslanoğlu atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde Deniz Yücel’in milletvekilliği aday adaylığı için istifasının ardından yeni il başkanının kim olacağı sorusu yanıt buldu. CHP İzmir İl Başkanlığı’na Şenol Aslanoğlu atandı. 

Aslen Ağrılı olan ve İzmir’de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışma yapan Şenol Aslanoğlu, bir dönem CHP Balçova Belediyesi Meclis Üyesi olarak da görev yaptı. 2019 Yerel seçimlerinde Balçova Belediye Başkan Aday Adayı olan Aslanoğlu, CHP Parti okulunda ve sandık örgütlenmelerinde de görev aldı.

Aslen Ağrı ili Taşlıçay ilçesi Geçitveren (Gulasor) köyünden olan 1976 Doğumlu ve çocuk yaştan itibaren İzmir Balçova’ilçesinde ikamet eden  Aslanoğlu, Balçova Orhangazi ilkokulu, Balçova Lisesi Ortaokul kısmı, İzmir Atatürk Lisesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olarak tüm eğitim hayatını İzmir’de tamamladı.

Son 2 dönemdir İzmir Ticaret Odası Meclis üyesi olan Aslanoğlu,  İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevinde de bulundu. TÜRKONFED bünyesinde BASİFED delegeliği yapan Aslanoğlu, İZSİAD Genel Sekreterliği ve İZSİAD Başkan yardımcılığı da yaptı. Halen, İZSİAD Danışma Kurulu üyesi olan Aslanoğlu genç yaşına rağmen iş dünyası STK’larında uzun süredir görev yapıyor. 

Chp İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu göreve beni layık gören ve güvenen Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partimizin yetkili kurullarına ve sürecin başından sonuna kadar desteğini hiç esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Tunç Soyer’e çok teşekkür ederim. 

Emin adımlarla iktidara koşan Millet ittifakının ve partimizin bu maratonun bayrak yarışının son 100 metresinde İzmir gibi çağdaşlığın ve demokrasinin kalesi bir şehirde görev almaktan  onur duydum.

Bugüne kadar bayrağı başarı ile taşıyan önceki dönem il başkanlarımız ve il yöneticilerimiz ve partimizin bütün emekçileri ile birlikte bayrağı daha yukarıya hepbirlikte taşıyacağız. Genel başkanımızın dediği gibi başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz…” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.