DOLAR 32,5888 0.09%
EURO 34,8940 0.04%
ALTIN 2.436,190,26
BITCOIN 21768540,60%
Ağrı
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ağrılı Sanatçı Burhan Çaçan, toprağa verildi

Ağrılı Sanatçı Burhan Çaçan, toprağa verildi

ABONE OL
17:20 | 13 Ocak 2023 17:20
Ağrılı Sanatçı Burhan Çaçan, toprağa verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Bakırköy’deki evinde dün hayatını kaybeden sanatçı Burhan Çaçan, Fatih Camisi’nde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Vefatıyla sevenlerini yasa boğan Ağrılı Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan’ın cenazesi, Fatih Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Taziyeleri sanatçının eşi Yasemin Çaçan ile oğulları Furkan ve Kutsal Çaçan’ın kabul ettiği törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Başkanvekili Celal Adan, Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan ile sanatçılar Selami Şahin, Nuri Alço, Aydın Aydın, Ferman Toprak ve Ahmet Selçuk İlkan katıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Selçuk İlkan, ölümün hayatın gerçeği olduğunu belirterek, “Çok yakın bir dostumdu, çok hatıralarımız var kelimeler boğazımda düğümleniyor. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun.” dedi.

Müzisyen Selami Şahin ise Çaçan’ı erken yaşta kaybettiklerini söyleyerek, “Ateş düştüğü yeri yakar. Allah ailesine sabırlar versin. Çok anılarımız var. Benim çok bestemi okudu. Söyleyecek söz bulamıyorum.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.