DOLAR 32,4392 0.16%
EURO 35,4595 0.26%
ALTIN 2.322,730,17
BITCOIN 22882062,75%
Ağrı

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrılı Minik Melisa için Kampanya Başladı!

Ağrılı Minik Melisa için Kampanya Başladı!

ABONE OL
17:53 | 28 Kasım 2022 17:53
Ağrılı Minik Melisa için Kampanya Başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SMA hastası olan ve Çanakkale’de yaşayan Ağrılı Melisa İnal için gönüllüler yardım kampanyası başlattı.

Geçtiğimiz günlerde fenalaşarak yoğun bakıma alınan SMA tip 1 ölümcül kas hastası 14 aylık Melisa İnal için gönüllüler el ele verdi.

Ailesi tarafından yapılan yardım çağrısından sonra valilik izni ile başlatılan yardım kampanyası kapsamında şu ana kadar 14 bin lira toplandı. Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayınlarla yardım toplamaya çalışan gönüllere her geçen gün destek artıyor.

Sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlar ile 2 saatlik bir sürede 14 bine yakın destek topladıklarını açıklayan Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) Başkanı Yusuf Yıldırım, böyle bir duruma sessiz kalamayacaklarını belirterek; Melisa bebeğin durumunu yakından takip edeceklerini belirtti.

Minik Melisa’ya umut olmak için herkesin elinden ne geliyorsa yapması gerektiğine değinen Yıldırım,  “bizler Minik Melisa’nın sağlığına kavuşması için valilik izinli kampanya kapsamında elimizden geleni yapacağız. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. “MELİSA” yazıp 1704’e göndererek, İnstagram üzerinden @sma_melisayaumutol sayfasını takip ederek ve bağış için düzenlenen canlı yayınlara da katılarak Melisa bebeğe destek olabilirsiniz. Valilik izniyle başlatılan bu kampanyada Melisa bebek için birlikte el ele vererek başaracağız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.