DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076290-2,12%
Ağrı
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ağrı’lı İş adamı Adıgüzel’in  Öldürülmesinde  Müebbet Hapis Kararı Çıktı

Ağrı’lı İş adamı Adıgüzel’in Öldürülmesinde Müebbet Hapis Kararı Çıktı

ABONE OL
17:40 | 21 Aralık 2019 17:40
Ağrı’lı İş adamı Adıgüzel’in  Öldürülmesinde  Müebbet Hapis Kararı Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrılı iş adamı Yusuf Adıgüzel 2 yıl önce İzmir’de  evinin önünde arabasına binerken, kar maskeli 2 şahıs tarafından uğradığı pompalı tüfek saldırısında hayatını kaybetmişti.

Yazar Ahmet Adıgüzel’in ağabeyi olan ünlü iş adamı Yusuf Adıgüzel İzmir- Karabağlar’da arabasına binerken uğradığı saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış fakat tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Yusuf Adıgüzel’in kurban gittiği cinayete ilişkin görülen davada karar çıktı,davada azmettirici sıfatıyla yargılanan Mehmet Aydemir, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken diğer sanıklar Baran Aydemir, Mehmet Aydemir, Mustafa Aydemir, Özgür Boyacıer ve Vahit Hoşnut ile Yusuf Adıgüzel’in ailesi ve taraf avukatları hazır bulundu.

Kırmızı Bültenle aranan diğer iki sanık

Mahkeme başkanı, haklarında yakalama kararı bulunan diğer sanıklar Emre Polat ve Muhammet Aydemir’in kırmızı bültenle arandığı ancak henüz yakalanamadıklarını ifade etti. Emre Polat ve Muhammet Aydemir yönünde dosyanın tefrikine karar veren mahkeme heyeti, her iki sanık için de yakalama kararı ve kırmızı bültenin devamına hükmetti.

Sanıklardan Özgür Boyacıer’e “tasarlayarak insan öldürmeye yardım mahiyetinde iştirak” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası veren mahkeme heyeti, Boyacıer’in firari sanık Emre Polat’ı olay yerine bıraktığı ve olaydan sonra oradan araçla alarak uzaklaştığı gerekçesiyle, cezayı 19 yıl hapis cezasına çevirdi.

Diğer sanıklarada 2 ila 3 yıl hapis cezası verildi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.